Makeup-artist deler 'revolutionerende' eyeliner-tip til kvinder over 50

Livsstil

25/11/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

Et enkelt makeup-tip kan give et ungdommeligt look – se her, hvordan du opnår det samme!

En skønhedsekspert har delt en vild makeup-teknik for ældre kvinder for at give dem et ungdommeligt udseende – og det handler alt sammen om, hvordan de anvender deres eyeliner.

Nogle makeup-looks kan øjeblikkeligt oplyse ansigter og komplimentere hudtoner, men de er ikke altid lette at opnå. Når du er en komplet begynder, kan det være svært at mestre den perfekte winged eyeliner eller at finde ud af, hvad hvert makeup-værktøj bruges til i ansigtet.

Nikol Johnsons simple trick

Ved at bruge den rigtige mængde produkt og have den korrekte teknik kan det ikke kun skjule pletter, men også hjælpe dig med at se mere ungdommelig ud. Ofte fokuserer vi på en specifik del af vores ansigt, såsom øjenbrynene, for at give vores ansigt et løft.

Skønhedseksperten Nikol Johnson, der specialiserer sig i makeup-tips til ældre kvinder, delte en video på YouTube og sagde, at en eyeliner kunne transformere udseendet af hendes modne klienter. I videoen siger hun: "Jeg lærer dig dette lille snedige trick, som jeg ikke tror, du ved, kommer til at være en stor game changer for kvinder over 50."

Trin-for-trin guide

Det første trin i makeup-looket involverer at påføre en nude pudderpigment på dit øjenlåg for at oplyse området, før du går ind med en mat lilla øjenskygge og kører den hen over toppen af din vippekant ved basen af dit øjenlåg. Dernæst bør du tegne øjenskyggen lidt længere, så den når den ydre kant af dit øje for at danne en lige mini-wing på kanterne.

Nikol forklarede: "Så i bund og grund ville jeg gøre det, at jeg holder dette øjenlåg lyst og så giver noget drama med min skygge, som om det er min liner. Men det er det ikke, den går vi tilbage til om lidt."

Vælg de rette farver

Makeup-eksperten siger, at det første trin fungerer med et par forskellige farver, herunder brun – men foreslår, at du undgår at bruge sort. Til det tredje trin bør du tage en kohl-blyant i en dyb lilla nuance.

Løsning på et almindeligt problem

Metoden er en effektiv måde at oplyse og udvide øjnene på, men for mange modne kvinder er der et almindeligt problem, der ødelægger det samlede look.

Nikol hævdede: "Hvad jeg ville se, når jeg lavede makeup på modne kvinder, er, at nogle af damernes øjne ville have en klar indre linje mellem deres øjenlåg og egentlige vippekant." Hun foreslår at bruge blyanten til at tightline for at skjule den kødfulde farve, hvilket vil "smelte" eyelineren ind i vippernes mørke og skabe en "fyldigere" effekt.

Undgå denne fejl

Selvom nogle mennesker allerede bruger dette trick på deres nedre vippekant, advarede Nikol imod det for modne kvinder, da det vil lukke deres øjne i. I stedet er målet at skabe et forlænget og samtidig udvidet look.

Kilde: Mirror