33-årig ældes baglæns takket være simpel skønhedsrutine

Sundhed

05/09/2023

Foto: TikTok @bambidoesbeauty
Foto: TikTok @bambidoesbeauty

Skrevet af Emil B.

Den 33-årige hævder, at hendes dedikation til en hudplejerutine hjælper hende med at ældes baglæns.

En social medie-personlighed i trediverne er gået viralt, fordi hun har afsløret den rutine, der har hjulpet hende med at tage flere år af sit udseende. Influenceren @bambidoesbeauty præsenterede sine seere for en samling fotos, der fremhæver de fantastiske resultater af at følge en hudplejerutine.

Videoen har fået mere end 20.900 likes efter at have dokumenteret indholdsskaberens imponerende hudrejse fra hendes 20'ere til trediverne. Videoen blev delt med billedteksten: "Du er bogstaveligt talt blevet yngre, og du har kun hudpleje at takke for det."

Indlægget blev delt med hashtagene #skintock, #antiageing og #antiagingskincare og fremhæver vigtigheden af ​​hudens hydrering.

Ikke til at kende

Overgangen fører frem til i dag, hvor Bambi ser næsten uigenkendelig ud sammenlignet med de første billeder takket være hendes strålende hud. En af de tydelige forskelle i indholdsskaberens udseende over tid er hendes hud, der er synligt mørkere og let dehydreret på de første billeder.

En anden væsentlig forskel er hendes hårfarve, der går fra brunette til blond, hvilket naturligt fremhæver hendes træk og blødgør ansigtet.

Mange bemærkede, at makeuppen på de første billeder ikke gjorde noget for at fremhæve Bambis træk, hvor en person skrev, at "huden har brug for hydrering. Makeup accentuerer din dehydrerede hud, og det mørke hår passede ikke til dig som en forårsperson."

En anden kommenterede: "Jeg troede ærlig talt, du var en anden person. Transformationen."

Den skønhedsentusiast hævder i sin TikTok-bio, at hun følger en "less is more" -tilgang til hudpleje og diskuterer ofte de tips, hun gerne ville have kendt i sine tyvere.

Den 33-årige understreger ofte vigtigheden af at rense ansigtet hver morgen og bruge et gua sha-redskab for at holde huden fast.

I andre klip tilbyder Bambi sine fans nyttige tricks til påføring af selvbruner, makeup og hårstyling for at fremhæve den naturlige skønhed.