TV-vært fyret i efteråret: Nu får han ny rolle hos TV 2

Kendte

31/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er slut med sport i denne omgang!

I efteråret 2023 sagde TV 2 Sport farvel til værten Rasmus Staghøj.

Årsagen var en større sparerunde, og ifølge Staghøj selv kunne det have noget at gøre med, at han en måned inden fyresedlen havde meddelt sin chef, at han ikke længere ville dække Tour de France, hvilket han ellers havde gjort i årevis.

Det skal understreges, at det ikke vides, om det faktisk var årsagen, men ikke desto mindre blev Staghøj altså opsagt af den tv-station, hvor han havde arbejdet i 10 år.

Men nu vender han tilbage til TV 2.

Sommervikar

Han har nemlig haft et kort vikariat på "Go' morgen Danmark", og det har nu udviklet sig til en tjans som sommervikar på programmet.

Han bliver makker med Michèle Bellaiche, og i et interview med B.T. beskriver han programmet som en "velsmurt maskine", som det har været nemt at træde ind i.

Men efter 13 år med Tour de France, er det nærliggende at spørge, om den erfarne reporter faktisk er færdig med sport?

"Der har været et par henvendelser omkring at lave sport igen. Jeg har tænkt lidt over dem, men jeg er kommet frem til, at det ikke føles rigtigt i maven med sport. Foreløbigt holder jeg fast i at lave noget andet," fortæller den 38-årige journalist.

Uanset hvad kan Staghøj som sommervikar på "Go' morgen Danmark" i hvert fald se frem til at følge Tour de France hjemme fra sofaen denne sommer