Rockstjerne faldt i bruseren: Nu er han død

Kendte

23/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

han blev 58 år.

Musikverdenen har lidt et stort tab med dødsfaldet af Charlie Colin, den 58-årige rockstjerne, der var med til at grundlægge bandet Train.

Ifølge Page Six blev Colins død bekræftet af hans mor onsdag aften.

Charlie Colin blev fundet død i bruseren, mens han passede et hus i Belgien for en ven. Omstændighederne omkring hans fald og dødsårsagen er endnu uklare, men det var først, da hans ven vendte hjem fra sin rejse for omkring fem dage siden, at Colin blev fundet.

Katapulterede ind på verdensscenen

Charlie Colin spillede en central rolle i dannelsen af Train i 1993, hvor han sammen med Pat Monahan, Rob Hotchkiss, Jimmy Stafford og Scott Underwood bidrog til bandets enorme succes i slutningen af 90'erne og begyndelsen af 00'erne.

Bandet er kendt for hits som "Drops of Jupiter" og "Hey, Soul Sister," som begge blev store kommercielle succeser.

Efter ti år forlod Colin bandet på grund af personlige udfordringer, herunder alkoholproblemer, som han kæmpede med. Hans tid i Train var præget af både kreativ succes og personlige kampe, hvilket gør hans bidrag til musikverdenen endnu mere bemærkelsesværdigt.

Fans og kolleger verden over er i sorg over tabet af Charlie Colin, en musiker, der efterlod et varigt indtryk med sin musik og sin karisma.