"Pretty Woman" forsvandt pludseligt: Valgt i stedet denne rolle

Kendte

16/11/22 | 10:01

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Julia Roberts var nok det mest kendte ansigt i 00'erne med film som "Pretty Woman" og "Erin Brockovich", men forsvandt pludseligt ud af spotlyset. I stedet valgte hun at gå en helt anden vej.

Mødte sin mand på settet til en film

Julia Roberts mødte sin mand, Danny Moder, på et filmset, hvor de to arbejdede sammen. Under optagelserne til denne film var det første gang, at det virkelig gik op for hende, at hendes arbejde var fjollet: "Jeg kalder mig selv et andet navn. Jeg har en andens tøj på. Og jeg spiller i bund og grund gæt og grimasser i enorm skala."

Hun havde aldrig været så selvbevidst, som da hun stod over for sin mand. Det var i dette ægteskab, at hun virkelig fandt ud af, hvad det var hun gerne ville med sit liv. Og det var ikke skuespillet.

Fik børn og flyttede på en gård

Hun ville i stedet prioritere sin familie. Det passede ikke med en skuespillers liv. Derfor droppede hun skuespillerkarrieren og flyttede væk for at få endnu mere tid til at være der for sin familie, og især de børn, hun i mellemtiden havde fået.

I stedet anså hun sig selv som en husmor i alt den tid, hvor hun ellers kunne have dyrket skuespillet. Selv da hun blev tilbudt en rolle i en film, sagde hun nej tak til den, fordi det konfliktede med sit barns skolestart.

Mand opfordrede hende til at vende tilbage til skuespillet

Dog havde hun stadig en lille længsel efter at vende tilbage til filmsettet, hvor hun blev berømt mange år tidligere. Hendes mand skubbede derfor også på for at få hende tilbage dertil.

Det, der fik hende til at tage den endelige beslutning, var hendes børn. Overfor dem ville hun nemlig gerne vise, at hun var mere end blot en mor og derved være rollemodel for dem.

Denne gang skulle det dog være anderledes end før. Hun bestemte sig for at vælge rolle udfra kvaliteten af manuskriptet, og ikke om det ville være "godt for hendes karriere."

I hendes seneste film Ticket to Paradise ser det ud til at lykkedes hende. Hun spiller sammen med George Clooney og den er blevet taget godt i mod.