Døde i trafikulykke - nu bliver hun sagsøgt for 14 millioner kroner

Kendte

15/11/22 | 13:46

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Hun havde kokain i blodet, da hun kørte galt.

D. 5. august i år gik der chokbølger gennem underholdningsverden.

Skuespillerinden Anne Heche kørte nemlig ind i et hus i Los Angeles, fik voldsomme forbrændinger og blev efterfølgende erklæret hjernedød på hospitalet.

Man skulle tro, at den tragiske historie sluttede her, men nu har den fået et absurd nyt kapitel.

For Anne Heche, der var 53 år gammel, da hun kørte galt, bliver nemlig sagsøgt af ejeren af det hus, hun kørte ind i - og søgsmålet lyder på 2 millioner dollars, hvilket svarer til 14 millioner kroner.

Det skriver People, der har set retsdokumenter, der bekræfter sagen.

Kvinden, der sagsøger Anne Heches bo, hedder øjensynlig Lynne Mishele, og en del af baggrunden for erstatningskravet er, at hun og hendes køledyr, ifølge retsdokumenterne, "næsten mistede livet".

Videre påstår kvinden, at hun er blevet dybt traumatiseret, ikke har noget sted at bo og fik ødelagt personlige ejendele i den brand, der opstod efter ulykken.

Det er jo USA, så det kan nok ikke komme bag på nogen, at sådan et søgsmål pludselig dukker op. Spørgsmålet er jo så, hvordan det ender med at gå, hvis sagen kommer for en dommer.

Heche var nemlig påvirket af både kokain og smertestillende medicin, da hun kørte ind i huset med sin Mini Cooper, og derfor er der nok ikke den store tvivl om, at Heche bar en stor del, hvis ikke hele, skylden for ulykken.

Det vides ikke, hvordan Heche's 20-årige søn, der er administrator af hendes bo, forholder sig til erstatningskravet.

Ifølge mediet Marca, efterlod Heche sig værdier for et samlet beløb på 400.000 dollars svarende til knap 3 millioner kroner.