Megan Fox viser kroppen frem: Titter håret frem forneden?

Kendte

12/11/22 | 06:01

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

36-årige Megan Fox vækker nok engang begejstring med sit seneste opslag på Instagram. Flere af hendes fans mener, at man kan se behåring forneden under hendes outfit. Skuespillerinden reagerer bare med en ret fræk kommentar.

Den verdenskendte skuespiller havde allerede til Halloween optrådt i nogle ret vilde kostumer sammen med sin forlovede Machine Gun Kelly. Det fik tilsyneladende så meget opmærksomhed, at de to celebreties nok engang ville forsøge at klæde sig ud.

I det nye Instagram-opslag af det verdensberømte par, har de valgt at klæde sig ud som videospilsfigurer fra det berømte spil "The Legend of Zelda". Megan er blevet forvandlet til prinsesse Zelda, mens hendes kommende mand er hoppet i et matchende "Link"-outfit. Link er navnet på helten, der altid skal redde prinsessen i spillene.

Instagram-opslaget har allerede tiltrukket mere end to millioner likes inden for tolv timer, så fansene er begejstrede for kostumerne.

Se opslaget nedenfor.

Skuespillerindens vovede outfit viser en del ben, outfittet går højt op til hofterne. Nogle iagttagere mener, at de endda kan se den 36-åriges kønsbehåring!

En Instagram-bruger ved navn "misinn1" kommenterer derfor:

"Hun har så mange penge, og hun har ikke engang råd til en barbermaskine. Hun er ikke længere på min liste." Denne frække kommentar fik ikke kun 225 likes, men også et svar fra Megan Fox selv!

Lige under misinn1s kommentar skrev Transformers-skuespillerinden: "Viser jeg fejlagtigt min tatovering til dig?" Så den lille mørke skygge på Megans hofte er ikke hendes kønshår, det er en tatovering.

Som det kan ses på talrige andre billeder af hende, er navnet "Brian" skrevet der. Tatoveringen er et levn fra hendes tidligere forhold til skuespilleren Brian Austin Green (49).

For at runde sit modangreb af tilføjede den 36-årige sarkastisk i sit svar: "I hvert fald er jeg knust over, at jeg ikke længere er på din liste. Jeg håbede, at du ville gøre mig til din kone."