Grotesk video fra Madonna: Viser hele kroppen frem

Kendte

08/11/22 | 13:06

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Et nyt TikTok-opslag fra Madonna har vækket lige dele bekymring og afsky fra hendes fans. Den tidligere så stilsikre popdronning er ved at miste følingen med, hvad hendes fans har lyst til at se. Kig med og vurdér selv.

"Tiden forsvinder langsomt for dem, der venter. Ingen tid til at tøve. Dem, der løber, ser ud til at alle har det sjovt. Jeg har fanget. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre." Dette er de første linjer i sangen "Hung up," som Madonna udgav i 2005.

I dag 17 år senere, ser det endnu mere ud til, at Madonna er fanget og ikke ved, hvad hun skal gøre. I hvert fald ser det ud til, at hun har mistet overblikket og følingen med sine fans.

Superstjernen har lagt en video på TikTok, som skaber lige dele forargelse og bekymring hos Madonnas fans. Selvfølgelig er der også dem, der mener, at Madonna kan gøre præcis, hvad hun vil.

I videoen kan man se Madonna i undertøj. En sort blonde bh, sorte nylonstrømper og stramme trusser ud over. Derudover to rasta-lignende fletninger og lidt bling-bling om halsen.

I videoen prøver Madonna at se frækt ind i kameraet. Samtidig presser hun sine bryster ind i skærmen. Højdepunktet i den groteske video kommer så efterfølgende. Her forsøger den aldrende superstjerne at twerke det bedste, hun har lært.

Det er ikke første gang, at Madonna forarger med sine opslag. Den seneste tid har Dronningen af Pop postet flere og flere mærkelige videoer på TikTok. Det har fået mange af hendes fans til at blive forargede og bekymrede:

"Det er ikke den Madonna, jeg kender :(" skriver en bruger som kommentar til videoen. En anden skriver "Du ligner Marylin Manson eller noget!"

Hvad synes du? Går Madonna over stregen i sine videoer?