Kan du genkende dem? Disse tre stjerneskuespillere valgte karrieren fra til fordel for deres familie

Kendte

07/04/2023

Kilde: YouTube @RyanReynolds
Kilde: YouTube @RyanReynolds

Skrevet af Emil B.

For mange er det at blive en stjerne en kæmpedrøm. Men det har også sin pris, ofte i tab af nærvær med deres børn. Det måtte disse tre personer sande, da de valgte skuespillet fra og i stedet valgte at være far for deres børn.

En kort pause blev til 20 år fravær fra spotlyset for Rick Moranis

Du kender ham nok fra 1980'erne, hvor han var en ekstremt berømt skuespiller, der lavede film som: "Skat, børnene er skrumpet," "Spaceballs," og "Ghostbuster 2," men i løbet af 90'erne droslede han ned for alle filmene.

I et USA Today-interview fra 2005, forklarede han, at det var for svært for ham at rejse og samtidig være der for sine to fantastiske børn, efter sin kones tragiske død i 1991. Derfor tog han en velfortjent pause fra det.

Og det, der skulle være en kort pause, blev længere og længere. Han savnede ikke sin karriere, og valgte i stedet det meningsfulde arbejde som far til sine børn helt til.

Kilde: Shutterstock

Fra stjerne til far og træner for et drenge baseballhold

James Caan, kendt fra Godfather, var på toppen af sin karriere i 1977, da han pludselig blev skilt fra sin kone i 1977. Han besluttede sig at tage seks år fri fra sin karriere, men i 1982 kom han igen i spotlyset, fordi han mistede sit hjem og skyldte Skat flere hundrede tusindvis af dollars. Det fik ham til at miste sin passion for sin karriere.

Han endte med at flytte hele sin familie til en hytte nør Park City, Utah, for ham og hans families helbred. Her trænede han det lokale baseballhold, mens hans søn, Scott, spillede sport, fodbold og basketball på samme hold.

Kilde: Shutterstock

Blev superhelt for sine børn i stedet

Dean Cain fløj verden tynd for at besejre superskurke i sin rolle som Superman. Men en kamp han ikke kunne vinde med sine næver var forældremyndigheden over sin søn, Christopher, der var ulykkelig med sin mor. I stedet kæmpede han med ord, og efter en 18-måneders retssag vand han endelig eneforældremyndigheden i 2011.

Imens havde han stadig sin karriere som skuespiller, men på et tidspunkt blev han præsentere for valget mellem det eller faderskab. Han kunne ikke begge ting på en gang. Til det sagde han: "Så snart jeg blev præsenteret for valget, var det sådan: 'Jeg skal være far'."