Som taget ud af en tegnefilm: Sådan kan man selvfølgelig også bruge en kokosnød ...

Virale historier

10/06/2024

Kilde: Reddit @u/IWW_2
Kilde: Reddit @u/IWW_2

Skrevet af Emil B.

Normalt flækker man en kokosnød for at spise dens saftige indhold og drikke dens vand. Men denne kokosnød havde ikke det formål. I stedet blev den brugt til at nedlægge en farlig person.

I videoen ser vi en farlig mand komme løbende med en kniv mod en bevæbnet betjent. Han vender sig og skyder efter den psykotiske person, men rammer ikke vedkommende. I stedet fortsætter han med at løbe mod ham og de andre betjente.

Og så ser vi altså en mand stå med en kokosnød. Til at starte med virker det noget besynderligt at stå lige der med en kokosnød, men et splitsekund senere forstår vi, hvad hensigten med det er: han vil nedlægge personen.

Han træder derfor to skridt frem og kaster kokosnødden med alt, hvad han kan. Vi ser desværre ikke, at han rammer, men det er let at forestille sig, hvordan det må have set ud. I hvert fald ligger manden nede på jorden, slået i gulvet af en kokosnød.

Betjentene løber så hen mod ham med deres gevær. Det samme gør manden, der kastede kokosnødden. Og det får knivmanden til at kaste kniven væk og overgive sig - nok i ren ydmygelse over at blive kastet i gulvet af en kokosnød.

Kilde: Reddit @u/IWW_2

Brugere har det fantastisk sjovt i kommentarsporet

Selvom det altid er tragisk, at en person står i sådan en situation, så tager brugerne under videoen tykt pis på situationen. De har det virkelig sjovt i kommentarsporet.

I en af trådene skriver den første person: "Lol, jeg kan ikke lade være med at grine af den måde, han løber med kniven på." En anden svarer på denne besked: "jeg kan godt lide knivkastet til side. Det er ligesom: 'Fint! Jeg vil ikke myrde dig... jezz.'"

En tredje fortsætter tanken: "'Hey mand. Ingen sagde noget om kokosnødder! Jeg er ude."