Døende far opfylder sidste ønske en uge før, han går bort

Udland

24/02/2023

Kilde: youtube.com/fox26houston
Kilde: youtube.com/fox26houston

Skrevet af Louise S.

Familiefaren, Noah, der er far til 5 børn, fik den værst tænkelige nyhed at vide: "Du har kun få dage tilbage at leve i". Derfra var der ikke meget betænkningstid fra ham. Nu skulle hans største ønske indfries, og der var ingen tid at spilde.

En hjerteskærende kræftdiagnose

Livet forløb lykkeligt for det unge par i Texas med deres tilsammen 5 sammenbragt børn. Men en dag oplevede Noah begyndende smerter i ryggen, der siden skulle vise sig at være værre end forventet. Til at starte med sagde lægerne, at det var almindelige nervesmerter, der kunne behandles med medicin. 

Men da behandlingen ikke hjalp, og smerterne blev værre, valgte Noah at tage til en ny kontrol.

Efter hans anden tur på skadestuen fandt lægerne hurtigt ud af, at han havde kræft. Og han havde tyktarmskræft i stadie 3.

En rystende nyhed

Det kom som noget af en overraskelse for parret, da Noah ikke havde nogen familiehistorik med tyktarmskræft. Og familien skulle nu til at indstille sig på et helt anderledes liv, der var præget af hospitalsbesøg, operationer, kemo og indlæggelser. 

Men intet hjalp det, da Noah blev svagere og mere dårlig for hver dag. Og til sidst kunne han ikke forlade sin seng af ren afkræftelse. Hans kæreste og børn måtte besøge ham på hospitalet og håbe på, han var ved kræfterne for at hilse på. 

"Du har kun få dage tilbage at leve i"

Efter nogle måneder konstaterede lægerne, at kræften havde spredt sig og udviklet sig til stadie 4. Lægerne gjorde alt, de kunne, men måtte indstille Noah og hans familie på udsigterne til, at han kun havde få dage tilbage at leve i.

På det tidspunkt delte Noah sit sidste ønske. Han ville giftes med sit livs kærlighed, Jade, mens hele familien var samlet. Da Noah ikke kunne blive transporteret hjem eller til et kapel, måtte kapellet og familien komme til ham. 

På grund af hans prognose måtte hospitalspersonalet handle hurtigt, og de fik samlet alle de nødvendige personer og remedier, der skulle til, for at Noah fik sit sidste ønske opfyldt.

Kilde: youtube.com/fox26houston

2 dage efter at have afgivet sit sidste ønske, blev Noah og Jade gift under en lille ceremoni i kapellet ved Baylor St. Luke's Medical Center. Et bryllup, der på ingen måde om deres drømmebryllup, men som alligevel fik større betydning.