Husker du også Blomsterbørns børn? Disse liv har de haft efter serien

Kendte

25/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

i 80'erne kørte den ultrapopulære serie Blomsterbørns børn i syv sæsoner. Bagefter havde skuespillerne vidt forskellige liv, og hvad laver de så egentlig i dag?

Justine Bateman som Mallory Keaton

Søsteren i familien har efter serien haft en noget broget karriere. Hun forsøgte sig efter med at skrive sit eget og instruere, men hun valgte dog en noget andet retning efterfølgende.

Hun besluttede sig for at forfølge en grad i Digital Marketing Management og Computer Science ved University of California Los Angeles, da hun var i 40'erne.

Hun vendte tilbage filmens verden og instruerede sin første spillefilm, Violet, i 2021 og udgav derefter en bog om berømthed, der blev kaldt chokerende ærlig.

Michael Gross som Steven Keaton

Michael Gross fortsatte sin karriere som skuespiller med roller i tv-serier som How I Met Your Mother, Law & Order og Spin City.

Når han ikke dyrker sit skuespil, er han kendt som en massiv togentusiast. Han har en kæmpe samling af jernbaneantikviteter, og han er en amatør jernbane historiker, fotograf og ejer halvdelen af en fungerende jernbane.

Meredith Baxter som Elyse Keaton

Efter "Blomsterbørns børn" sluttede havde Meredith Baxter godt gang i sin karriere. Hun medvirkede i 13 tv-film og en storfilm i 1990'erne. Sideløbende havde hun tre ægteskaber og fik fem børn, før hun sprang ud som lesbisk og datede en markant yngre partner, som hun giftede sig med i 2013.

I de senere år skrev Baxter en erindringsbog med referencer til sin tid på sitcom, som hun gav titlen "Untied: A Memoir of Family, Fame, and Floundering."

Michael J. Fox som Alex P. Keaton

Michael J. Fox er nok den mest kendte af de mange skuespillere, der har været med Blomsterbørns børn. Han begyndte at date Tracy Pollan, der spillede rollen som Ellen Reed i sitcom, og de blev livslange ledsagere efter at have mødtespå sættet.

I 1998 kom den nedslående nyhed så, at Michael havde fået diagnosen Parkinson. Han krøb dog ikke ind på sit værelse. I stedet stiftede han Michael J. Fox Foundation og dedikerede meget af sin tid på at kæmpe for bedre forskning og muligheder for parkinsonramte. Og i 2022 blev han hædret med Jean Hersholt Humanitarian Award ved oscaruddelingen.