Gode nytårsforsætter til resten af 2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Nu er første måned af det nye år næsten allerede ved at være slut. Det er ufatteligt, som tiden går nogle gange. Derfor er det også vigtigt at huske sig selv på de nytårsforsæt, som du satte dig for lidt under en måneds tid siden. Mange af os går nemlig og glemmer dem, fordi vi får travlt med så meget andet.

Hvis du er typen, der ikke nåede at finde på nogle gode nytårsforsætter i tide, så har vi her samlet en lille liste over nogle gode mål, som du kan sætte dig selv i det nye år. 

1. Gå mere i haven

En klassiker, når det kommer til nytårsforsætter, er naturligvis at forsøge at forbedre sig selv på punkter, hvor du gerne vil gøre det bedre end før.

Hvis du (ligesom mig) er typen, der ikke får brugt lige så meget tid i haven, som du måske ønsker, så er det nye år en god mulighed for at gøre noget ved det. Den kolde vintertid er stadig over os, men inden længe begynder foråret og lidt mildere vejr.

Brug derfor denne kommende tid til at samle en masse inspiration til, hvordan du ønsker at holde din have denne sommer. Det behøver ikke være det store, men alene det at plante nogle enkelte blomster og sætte nogle potteplanter kan gøre alverden til forskel.

2. Rejse mere

Det næste punkt på listen her er også lidt af en klassiker for mange danskere. Mange af os ville ønske, at vi var mere eventyrlystne og kom ud og oplevede verden. Dét bør vi da gøre noget ved.

I stedet for at drømme så kan du hoppe ind online og finde billige rejser rundt om i verden. Det behøver ikke engang koste særligt meget, hvis du bare vælger de rette tidspunkter at rejse på.

”At rejse er at leve”, som H. C. Andersen engang sagde. Dette udsagn er stadig sandt den dag i dag, hvilket understreger, hvorfor vi alle bør drage mere ud i verden i løbet af et år.

3. Find en ny hobby

Endnu et godt nytårsforsæt for dig kunne være at finde en ny hobby. Hvis du spørger mig, kan du aldrig have for mange hobbyer. Om dette gælder at se fodbold, spille selv eller at fiske er sådan set lige meget. Det vigtigste er at finde aktiviteter, som du holder af og bruge mere tid på dem.

Når du bruger tid på ting, som du elsker, så får du mere energi og glæde i livet – og er det ikke en god ting at stræbe efter her i 2023?