Dennis Knudsen sigtet for vanvidskørsel

Kendte

29/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Han har fået taget sit kørekort, imens sagen efterforskes.

Den 60-årige kendisfrisør Dennis Knudsen får en noget mere udfordrende hverdag den kommende tid.

For som alenefar med tre børn er det næsten afgørende, at man har en bil, så man ikke er afhængig af offentlig transport.

Men det kommer Knudsen imidlertid til at være det næste stykke tid. Han har nemlig fået konfiskeret sin bil og taget sit kørekort midlertidigt, efter han i slutningen af juli gik amok på kajen i Aarhus.

Det skriver ugebladet Her og Nu.

Han forsøgte at komme ombord på Molslinjen, men han var nogle minutter for sent på den i forhold til at checke in. Med tre sultne børn på bagsædet, kan man som forælder hurtigt blive presset, når tingene går en imod, og det endte da også med, at Knudsen fik det, han selv kalder en "nedsmeltning", da han henvendte sig til billetkontoret.

Resultat: En smadret bom og en ansat, der måtte undvige den vildfarende Dennis Knudsen, der forsøgte at komme ombord på færgen, selvom han gentagne gange havde fået et nej.

Fortryder sin opførsel

Frisørens advokat, Mette Grith Stage, bekræfter overfor Ekstra Bladet, at Knudsen ganske rigtigt er uden kørekort lige nu, ligesom hans Audi heller ikke er at finde hjemme i hans garage.

Bilen er ikke beslaglagt, da sagen endnu ikke har været for retten, men det kan ende med, at Knudsen simpelthen mister bilen.

Stage fortæller desuden til Ekstra Bladet, at Knudsen er sigtet for vanvidskørsel, og at frisøren i høj grad fortryder og beklager sin opførsel og sine handlinger.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Dennis Knudsen, der ikke ønsker at udtale sig mere i sagen.