Chok: Adele kollapser under koncert i Las Vegas

Kendte

28/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Holdet fandt hende livløs på gulvet.

Under en optræden i weekenden i Las Vegas kollapsede sangeringen Adele bag scenen.

Et medlem af produktionsteamet fandt hende livløs på gulvet, fortæller Adele ifølge den britiske avis The Sun.

"De løftede hele min krop op fra gulvet," forklarede Grammy-vinderen for sine fans.

Derefter måtte hun tage en "pause" midt i showet. Ifølge Adele sagde hun: "Jeg vil sætte mig ned og hvile min iskias."

Trods hændelsen fortsatte sangerinden optrædenen i tråd med mottoet "The Show must go on".

Rygsmerter halvdelen af livet

At Adele har store problemer med sin iskias, har været kendt siden nytårsaften sidste år. Under sit show "Weekends with Adele" i Las Vegas afslørede hun problemerne dengang.

"I øjeblikket skal jeg gå som en and, fordi jeg har en virkelig slem iskias," forklarede Skyfall-sangerinden den 31. december. Fans kunne på dette tidspunkt allerede ane, hvad der var på færde, da Adele allerede i slutningen af 2021 bekræftede helbredsproblemer i et interview med The Face.

"Jeg havde min første diskusprolaps, da jeg var 15 år gammel, fordi jeg skulle nyse. Jeg lå i sengen, nøs, og min femte diskus fløj ud," fortalte den britiske sangerinde dengang magasinet.

"Jeg har haft rygsmerter halvdelen af mit liv. Det blusser op igen og igen, normalt på grund af stress eller en dårlig holdning," tilføjede hun.

Adele forsøgte at lindre sine seneste problemer i fitnesscenteret i sin villa i Beverly Hills. Men snart oplevede hun et tilbageslag.

"I begyndelsen af året begyndte jeg at prale af min iskias, jeg kunne ikke mærke den længere. Så bragte Gud den tilbage," sagde Adele.

Fans må nu håbe, at symptomerne ikke bliver værre. Trods alt har deres idol dusinvis af koncerter i Las Vegas foran sig i de kommende måneder.

Kilde: Tag24