Uventet gæst: Ræveunge fandt vej til stue

Kæledyr

26/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af K. Sand

Det blev en sag for dyreværnet

En katteejer får sig noget af en overraskelse, da hun går ned for at hente en pakke. Her opdager hun, hvad der ligner hendes kat gemt i et hjørne af stuen.

Det viser sig dog at være noget helt andet. I en artikel fra Mirror udtaler hun, "Jeg kom ned for at åbne for min madlevering og ser noget der ikke er min rødhårede kat, fare ud af syne i stuen."

I sit opslag på Reddit's CasualUK subreddit fortsætter hun: "Ingen anelse om, hvad der fik den til at komme ind, men dyreværnet er på vej."

Et navn og en plan

Den uventede gæst får navnet Leroy og er ifølge kvinden en forvirret ræveunge.

"Mød Leroy," skriver hun. "Han er en forvirret lille fyr."

Andre brugere var hurtige til at udtrykke deres begejstring over den nuttede ubudne gæst. "Åhhh, han er uudholdeligt sød."

"Jeg ønsker ham alt det bedste, og jeg håber, han får nogle venner på dyreværnsstedet og enten bliver der eller vender sikkert tilbage til naturen," kommenterer en bruger.

Bekymringer og råd

Samtalen på nettet byder også på råd om kvindens katte. "Du bør nok sørge for at behandle dine katte for lopper snart og støvsuge meget og holde øje med bid, da han sandsynligvis har lopper eller endda flåter," råder en anden.

En tredje joker: "Sjovt udseende kat! Men seriøst, han er smuk og jeg håber, han får et vidunderligt liv tilbage i det vilde, når han er gammel nok."

En lykkelig afslutning

Dagen efter udsendte kvinden en opdatering om den lille ny vens opholdssted. "Dyreværnet har nu taget baby Leroy med," meddelte hun.

"De sagde, han ser ud til kun at være et par uger gammel og er sandsynligvis blevet efterladt af sin mor, da han insisterede på at komme indenfor."

Kvinden reflekterede over Leroys lange rejse gennem huset og tilføjede, at hvis han var fristet af kattens mad, er skålene lige ved bagdøren, hvilket er indgangspunktet i planteskuret.

"Jeg fik taget et par billeder, mens han blev pakket ind, som er her, hvis nogen vil kigge på babyrævebilleder.

Tak til dyreværnet, der var her inden for en time for at hjælpe den lille fyr," afrundede hun.