Mand vil redde killing: Så oplever han et ”bagholdsangreb"

Kæledyr

22/10/2022

Foto: Reddit @u/JediWithAnM4
Foto: Reddit @u/JediWithAnM4

Skrevet af Emil B.

I videoen ser vi, hvordan en mand stopper sin bil, fordi han er tæt på at køre en killing over. Han går ud for at samle killingen op, men pludselig møder der sig en overraskende syn.

Bliver flankeret af flere killinger

Da han samler killingen op, spæner en masse killinger nemlig ud mod ham. De over ti små katte skynder sig hen til hans fødder og løber rundt omkring ham.

Manden er tydeligvis overrasket og ved næsten ikke, hvad han skal foretage sig: ”Åh, min gud, åh, min gud,” råber han flere gange og uddyber: ”Vi har en killingeproblem.” Videoen slutter med, at han siger: ”Åh, min gud en gang til.”

Foto: Reddit @u/JediWithAnM4

Folk har en fest i kommentarsporet

Videoen har 304.000 likes på Reddit og 7.000 kommentarer. Den er altså vildt populær.

Og kommentarsporet bugner af kreative kommentarer. En fortæller: ”Vi har brug for en større båd” med en klar henvisning til filmen Jaws, hvor en siger: ”Vi har brug for en større båd.”

En anden fortæller, at han ville ønske, at han kunne opleve fortsættelsen på videoen: ”Jeg vil se efterfølgeren af ham, der forsøger at køre, mens de alle går grassat i bilen.”

Ny video fortsætter historien.

”Overfaldet” har heldigvis en lykkelig slutning. En af brugerne spørger nemlig, hvordan historien sluttede, om han tog alle killingerne med tilbage.

Til det svarer en af dem, at han faktisk i videoen siger: ”Jeg troede kun, jeg skulle redde en.” Det viser sig derfor, at manden faktisk tager dem alle med hjem.

Og faktisk har killingernes ejer delt en ny video, hvor han viser, hvad der skete efter. I denne video spæner alle killingerne nemlig rundt i bilen. De springer fra sæde til sæde og bag i bilen hopper de op på alt hans udstyr og ned igen.

Foto: Imgur @u/JediWithAnM4