Kattekilling ser hundens bagende for første gang: Dens reaktion smelter hjerter

Kæledyr

17/06/2023

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Magnus Møller

Dette er en historie om en kattefamilie, der blev reddet fra en kælder for omkring to måneder siden. Nu forbereder kattefamilien sig langsomt på livet hos deres forhåbentlig snart nyfundne familier. De har også mødt mødt en hunde og det var morsomt.

De søde katte er på den private plejeinstitution blevet navngivet 'Piratbanden'. Den lille gruppe af katte består af de to 'drenge' Jack Sparrow og Calico, 'pigerne' Captain Jane Hook og Grace O'Malley samt deres mor Bonny.

De fire unger er blevet omkring ni uger gamle og de gør det, som små killinger elsker at gøre: Spise, lege, tumle og selvfølgelig kæle så meget som muligt.

Tiden på internatet nærmer sig sin afslutning: Når killingerne er tolv uger gamle, skal de flytte ind i nye hjem to ad gangen. Søgningen efter nye forældre til kattefamilien er allerede begyndt.

For at forberede dem bedst muligt til fremtiden havde de for første gang fredag et møde med to hunde. På den måde forberedes de til, hvis en ny ejer har en hund.

Det var ikke kærlighed ved første blik mellem den søde kvartet og de to store firbenede væsner. Nysgerrigheden sejrede til sidst hos de fleste.

"Der var ikke mere end et par killinger, der bukkede ryggen sammen og hvæste lidt," fortæller internatet i deres Instagram-historie.

Socialiseringen med hundene fungerede upåklageligt, selvom der var en kort skepsis i starten.

Nu ønsker internatet at finde et hjem til de fire killinger.

Den lille Calico fik til sidst et grin frem hos personalet. Han forsøgte stille og roligt at snige sig forbi en af de søde hunde, men pludselig ser det ud som om, han fryser til is.

Hvis man følger hans blik, kan man se, hvad der har forvirret killingen så meget: Hunden logrer ivrigt med halen. Det har Calico åbenbart ikke set før.