Hundeejer i grineanfald: Hund modtog levering for ham

Kæledyr

15/06/2023

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Emil B.

En hundeejer kunne ikke lade være med at grine, da deres budchauffør delte et billede af "leveringsbevis", der viser deres kæledyr, der "accepterer" deres bestilling – og han har delt det bedårende snap på sociale medier.

Den forunderlige hændelse

Ejeren delte et yndigt snap på Reddit og fortalte: "Leveringspersonen sørgede for at inkludere min hund i leveringsbevisbilledet – se sådan en vild hund." På billedet ses en hvid hund gø ad en budchauffør med en pakke ved fødderne.

Heldigvis for chaufføren står hunden på den anden side af en klar dør, og den er derfor ude af stand til at jage ham ned ad indkørslen på vej tilbage til sin varevogn. I en kommentar til det søde billede sagde en bruger: "Dette knækker mig virkelige. Jo længere jeg ser på det, jo sjovere bliver det."

En anden bruger tilføjede: "Har de overhovedet skræmt dig? Den velkomstmåtte ser ud som om den blev revet i stykker af et voldsomt udyr."

En tredje bruger sagde: "Hehehe - se lige de små tænder."

Endnu en bruger tilføjede: "Din hund er ligesom 'Forlade pakke og din pung også'"

Foto: Reddit

Ikke længe siden lignende hændelse

Måske er det ved at blive en "almindelig" ting at gøre. I hvert fald er det ikke særlig længe siden, at en lignende hændelse skete.

Paul Conway, 61, købte nogle solbriller online, og fik dem leveret kort efter. Men da han kiggede på sit billede, og troede, at den var blevet lagt på dørtærsklen, opdagede han til sin forbløffelse noget helt andet.

Han så Mazie, hans labrador, på billedet som er blevet afbilledet og kigger ud af døren og op på pakken. Den gifte far til en fortalte: "Det ser ud som om, de leverer det til min hund. Jeg fandt det ret sjovt, da det eneste, du kan se, er, at hunden kigger op på pakken i kurerens hånd."