Hvalp flytter ind til familie: Den anden hunds reaktion siger mere end tusind ord

Kæledyr

10/07/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Der opstod hurtigt et bånd mellem de to skønne hunde. Hannen Leo og hvalpen Louie havde kun kendt kun hinanden i et par dage, men det stod hurtigt klart, at disse to Golden Retrievers ville være venner for livet.

De to hunde bor hos deres ejer Amanda Lemon og tilbringer hver eneste dag sammen.

Amerikaneren fortæller til Newsweek, hvordan livet i familien var, før Louie kom ind og bragte glæde til dem alle.

"Hunde, og især Golden Retrievers, er utroligt sociale dyr," fortæller Amanda. "Leo har altid elsket andre hunde, og vi vidste, at det var på tide at skaffe ham en legekammerat."

Leos gamle kammerat, en Golden ved navn Zeus, døde desværre af alderdom et par måneder tidligere. "Vi havde altid dårlig samvittighed over at efterlade Leo alene hjemme, selv hvis det kun var i en time," afslører Amanda.

Men så kom Louie til familien, og det ændrede på det hele.

"Det tog et par uger, før Leo vænnede sig til den nye hund i huset," fortæller Amanda. Men allerede dengang kunne alle se, hvor godt de to forstod hinanden.

"Allerede den anden dag begyndte de at lege, Leo lod Louie bide og hoppe på sig, og så faldt de i søvn ved siden af hinanden," mindes hundeejeren.

Louie var fascineret af sin "storebror", beskriver den erfarne hundeejer. Og Leo accepterede de drillende hvalpelege.

Det vises også i de mange videoer, der stammer fra den tid, de to hunde mødte hinanden. Nu deler Amanda videoerne på sin TikTok-kanal.

"Louie har altid set op til Leo." Det er Amanda sikker på. Det kan man se på mange videoer. En gang blev de to hunde fanget på en video, hvor den lille hvalp kigger dybt ind i Leos øjne.

En adfærd, der er yderst ubehagelig for mange hunde og ofte fortolkes som aggression. "Han forsøgte at etablere en forbindelse," det er Amanda overbevist om. "Vi har aldrig set noget lignende før."

Louie er nu allerede to år gammel. Han kommer stadig godt ud af det med sin bedste ven Leo.

"Drengene elsker deres daglige gåture, vækker mig om morgenen for at putte, tumler rundt i haven, stjæler legetøj fra hinanden, observerer egern og fugle fra vinduet, sover sammen og ser, hvem der får mest opmærksomhed den dag," siger den glade hundemor.

Hendes hunde er "sjælevenner". Det tænker Amanda i hvert fald.