Kommende mor forberedte børneværelset: Hundens reaktion får alle til at grine

Kæledyr

09/07/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

En kommende mor og hendes hund fortryller i øjeblikket internettet. Golden Retrieveren er nemlig blevet fuldt involveret i graviditeten på en måde, som ingen havde set komme.

Danielle og hendes mand skal snart være forældre.

En lille pige vil komme til verden om få uger. Derfor skal der sikres de sidste forberedelser og huset skal indrettes på en babyvenlig måde.

Selv Golden Retriever-hanen Kobe har forstået, at der snart sker noget vigtigt hos dens ejere. Den firbenede ven har dog draget helt andre konklusioner i forhold til de forestående ændringer.

Kobe tror åbenbart, at det hele sker kun for hans skyld.

For nylig overraskede Danielle sin hund, da hun opdagede, at han havde gjort sig det rigtig behagelig i børneværelset på stolen. Helt afslappet strækker Kobe sin venstre pote op i luften, mens han har sin forreste pote på puden.

Det ser ud til, at familiens kæledyr har fundet sit nye yndlingssted.

"Når din hund tror, du bygger hele børneværelset kun til ham ...", skrev den kommende mor under det søde TikTok-indlæg.

Danielles følgere på det sociale medie elsker hendes hund.

"Han vil elske babyen," skriver flere af hundeejerens følgere.

Kobe har tidligere vist, at han er helt afslappet med børn. På en anden video, som Danielle havde uploadet, ser man den store Golde Retrieverk ligge afslappet på gulvet, med ørerne lagt tilbage. Omkring ham er der spædbørn, der nysgerrigt strækker hænderne ud efter den cirka 25 kilo tunge hund.

Alle er enige: Kobe er godt forberedt på sin rolle som "storebror," og alle forventer, at han vil tage godt imod den kommende baby.