Hunden løber hjemmefra mens ejeren er i koma: Genforeningen rører alle til tårer

Kæledyr

02/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

De to har virkelig et bånd som man sjældent ser.

En mand blev efterladt knust, efter at han vågnede op fra koma for at erfare, at hans elskede hund var forsvundet - men fremmede gik ud af deres måde at rette op på tingene.

Det skriver Mirror

Bubba Nulisch, 58, blev indlagt med en bakteriel infektion, der bragte ham i en induceret koma den 18. april.

Hunden løber hjemmefra

Efter at være vågnet fra sit koma tre uger senere den 9. maj, var han desperat efter at se sin fire år gamle hund Bullet. Men mens han var på hospitalet, blev Bubba ringet op for at fortælle ham, at hans elskede hund var forsvundet fra sit hjem i Grand Prairie, Texas, USA den 22. maj.

Bubba var "utrøstelig", da han opdagede sin "bedste vens" forsvinden. Han havde adopteret Bullet efter at være blevet tvunget til at trække sig fra sit lastbilkørejob af medicinske årsager i oktober 2015 og siger, at hunden trak ham ud af en "dyb depression".

"Jeg havde været langdistancelastbilchauffør næsten hele mit liv, men jeg kunne ikke længere arbejde af helbredsmæssige årsager. Jeg var deprimeret, fordi jeg ikke kunne arbejde mere. Jeg kan ikke lide at leve af regeringen, jeg vil meget hellere arbejde, men livet er, hvad det er," fortalte Bubba og forsatte:

"De mennesker, jeg boede hos på det tidspunkt, havde en hund, der fik babyer. En af dem ville aldrig forlade min side. Jeg ved ikke hvorfor, men han begyndte at hænge ud med mig, så jeg adopterede ham. Han var min grund til at blive ved. Han hjalp mig virkelig igennem følelsesmæssigt og bragte mig så meget lykke og glæde. "Vi havde ikke været fra hinanden siden, indtil han blev savnet."

Spørger om hjælp på Facebook

Da Bubba blev informeret om, at hans elskede hund var løbet væk, mens han var på hospitalet, var han "ødelagt".

Han gik straks på Facebook og bad om hjælp i mistede kæledyrsgrupper i håb om, at nogen havde set Bullet i området.

"Da han blev væk, var jeg knust. Jeg bad til, at han var i sikkerhed, og at han ville blive fundet. Det var det sværeste ved at vågne, at han var væk. Jeg var helt knust over at tro, at jeg ikke ville være i stand til at se eller røre ham igen," fortalte han og tilføjede:

"Nogle af damerne på hospitalet fortalte mig om disse tabte kæledyrs Facebook-grupper, så jeg skrev et indlæg derinde."

Heldigvis fandt Bubba den 4. juni ud af, at hans elskede hund var blevet samlet op og anbragt i plejefamilie.

Taget ind af plejefamilie

Kim Joppie, 43 - som driver en hunderedning i Dallas, Texas, USA - havde været i kontakt med Bubba efter at have set hans bønner på Facebook og indvilliget i at hjælpe ham med at få sin hund tilbage.

Bullet blev derefter kastreret og mikrochippet, inden Kim kørte til genoptræningshospitalet, Bubba var inde for at genforene parret den 13. juni.

"Det var en lang vej at få Bullet tilbage til Bubba, men jeg vidste, at han ville gøre alt for at få ham tilbage. Da de blev genforenet, kan jeg ikke beskrive den rene følelse, der kom fra ham," fortæller Kim og fortsætter:

"De var så forbundet. Det var så smukt, og jeg har aldrig set noget lignende."

En ubeskrivelig glæde

Om genforeningen med sin hund fortalte Bubba:

"Jeg troede, jeg aldrig ville se ham igen, så da jeg så ham på Facebook, vidste jeg, at intet ville forhindre mig i at få ham tilbage. Jeg fik min hvalp tilbage på den ene eller anden måde. Selv hvis jeg skulle forlade hospitalet for at gå på krisecenter. Jeg græd og bad til Gud. Kim er en engel. Jeg er så taknemmelig for hende for at bringe ham tilbage til mig. Jeg vil aldrig glemme, hvad hun har gjort. Da jeg så Bullet igen, dykkede han ned i mit skød. Jeg var så glad for at få ham tilbage. Jeg kan ikke beskrive den glæde, der kom over mig. Han er min bedste ven."

Bubba sagde, at han og Bullet nu er sikkert hjemme igen og fortsætter med at nyde at se deres yndlings-tv-shows sammen.