Mand tog sine kæledyr med en tur i parken - folk var forargede, da de opdagede hvilke dyr det var

Kæledyr

02/07/2023

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Mandens tur i parken startede en heftig debat.

Det ser ikke ud til, at det kun er mennesker, der nyder et godt sted at solbade. Nogle usandsynlige slidende væsner er nu også hoppet ombord med den sommerlige fritidsbeskæftigelse.

En kæledyrsejer har udløst en heftig debat efter at have taget sine 20 kæledyrsslanger med til solbadning i en lokal park i Skotland.

Det skriver LadBible.

20 krybdyr i parken

Manden blev set solbade med 20 krybdyr i parken og har sat gang i en diskussion online om kæledyrs etikette og om, hvilke dyr der er eller ikke er egnede til offentlige rum.

I en lokal Facebook-gruppe afslørede parkstyrelsen,, at den var blevet kontaktet af flere personer 'med bekymringer om nogen, der bringer slanger ind i parken'.

"Det er blevet rapporteret, at 20 slanger for nylig blev bragt ind af en person," lød Facebook-opslaget.

Den bizarre situation har siden efterladt medlemmer af gruppen og lokalsamfundet totalt splittet om, hvorvidt manden, som siges at være en stamgæst i parken, skal have lov til at bringe sine 20 slanger med ud offentligt.

En Facebook-bruger kommenterede: "Mig personligt ville jeg ikke have nogen af mine dyr i nærheden af et offentligt rum, så hvorfor overhovedet udgøre risikoen i første omgang?"

"Nej. Forbyd det. Forbyd ham. Nej nej nej," lød et andet.

Helt stille og rolig

Mange lokale skyndte sig imidlertidigt at komme til fyrens forsvar, en bruger kommenterede: "Jeg har set denne fyr i parken i løbet af de sidste par år. Han er en dejlig person, meget venlig, vidende og altid villig til at svare på spørgsmål."

"Hans slanger er rolige, og jeg har holdt dem flere gange."

En beboer der bor lige ved parken sagde, at alle, hun talte med, havde det helt fint med at se slangerne nyde solskinnet.

Hun sagde: "Første gang jeg så slangerne, endte de med at kravle over mine fødder. Jeg blev lidt forskrækket, men de var virkelig søde.

"Jeg er ikke bange for slanger, så det var ret rart at få chancen for at holde en baby."

Hun tilføjede: "Det var bizart, fordi man forventer at se hunde løbe rundt i parken, men ikke slanger.

"Manden, der ejede dem, sagde, at de var ret kloge og venlige, og de så ud, som om de nød solen. De fleste mennesker var virkelig interesserede."

Ikke flere ture

Når det er sagt, har parkens Facebook-gruppe siden informeret folk om, at de var blevet informeret om, at 'ingen har tilladelse til at bringe slanger ind i parken' af det lokale byråd.

"Politiet anmoder om, at hvis du ser nogen i parken med slanger, bedes du ikke henvende dig til personen, men ringe til politiet, så vil de håndtere det," sluttede opslaget.

En talsmand for Renfrewshire Council bekræftede via BBC: "Ikke-husdyr, såsom slanger, bør ikke bringes ind i vores parker, og der er ikke givet samtykke til, at dette kan finde sted."