Vendte tilbage til restauranten for at hente sin bil: Så fandt han hjertevarmende seddel i forruden

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er altså god stil af alle parter!

Hvis man er en tur på restaurant med sin udkårne, er det ikke utænkeligt, man også får sig en drink eller et glas vin til maden.

Og selvom de fleste af os godt ved, at vi i sådanne tilfælde bør lade bilen stå og tage en taxa hjem (eller holde os til et enkelt glas alkohol), er der desværre mange, der ikke tager sikkerheden omkring alkoholkørsel seriøst - til fare for både sige selv og alle andre.

Heldigvis valgte et par netop at lade bilen stå og tage en hyrevogn hjem, efter de under et restaurantbesøg havde fået så meget at drikke, at de vurderede, det ikke var sikkert for nogen af dem at køre.

De valgte derfor den dyre løsning i form af at bestille en taxa, men da den kvindelige halvdel af parret dagen efter tog tilbage til restauranten for at hente bilen, lå der en seddel i forruden.

Og nu tænker du måske: "Åh nej, bare de nu ikke har fået en parkeringsbøde for at vælge den sikre løsning!"

Men bare rolig. Sedlen i forruden var alt andet end en ubehagelig overraskelse.

Tak

Sedlen i forruden var fra en fremmed, og efter kvinden havde læst beskeden, kunne hun ikke lade være med at dele den fremmedes handling.

På sedlen stod der:

“Kære Joe Sherwood Park-gæst (restauranten, parret besøgte). Ville bare takke dig for at lade bilen stå parkeret for natten. Jeg er ikke sikker på, om du har indtaget alkohol i vores restaurant eller ej, men vi vil gerne takke dig, fordi du ikke har drukket og kørt bil. Vedhæftet er en kupon, som du kan bruge på vores lækre kyllingevinger. Accepter venligst dette som en tak for at være ansvarlig. Livet er dyrebart, hav en god weekend.”

Paula valgte at dele den hjertevarmende besked på Facebook, og her fik hun tonsvis af reaktioner. 

Opslaget blev delt over 8.000 gange, og folk roser både hende og restaurantejeren for deres respektive beslutninger.

Det er altså god stil af alle involverede!