Plejer at slette mails fra Danske Spil: Fandt først ud af sandheden, da han loggede ind på sin konto

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Plejer du også at slette dem?

”Ja, det er en egentlig en sjov historie….” starter en fynbo, da han skal fortælle om den dag, hvor hans liv tog en stor drejning.

Uden at han opdagede det.

”Jeg plejer jo ikke at vinde mere end for eksempel 142 kroner. Det havde jeg lige gjort i Eurojackpot om fredagen, og så brugte jeg dem på at spille Lotto om lørdagen. Om søndagen fik jeg så en mail med ordene ’tillykke, du har vundet’, men den slettede jeg bare, for jeg troede, det var 142 kroner som sædvanligt, så jeg har faktisk aldrig set den,” beretter fynboen, som først meget senere fik logget ind på sin Danske Spil-konto for at gøre status - og der opdagede han, at han havde vundet 1.000.000 kroner via Lottos Millionærchancen.

”Dér blev jeg overrasket. Jeg vidste, at der kun skulle stå fem kroner, men der var godt nok mange nuller! Så overførte jeg straks alle pengene til min NemKonto…” fortæller manden, som dog først for alvor turde tro på sit eget held, da pengene dagen efter dukkede op på bankkontoen.

”Jeg tog til fitness som normalt, og så stod jeg der og kiggede på de andre, mens jeg tænkte ved mig selv: Det er egentligt mærkeligt, at jeg nu kan kalde mig millionær!” mindes han.

Er stadig millionær - næsten

Siden den tur i fitnesscentret er manden begyndt at bruge af pengene, så han er ikke længere millionær, men det er faktisk tæt på. For han er ikke typen, der bare bruger løs.

”Jeg har da købt nye rullegardiner til udestuen, men man kan jo kun bruge pengene én gang. Og hvis man bare farer ud og smider rundt med pengene, så kan man hurtigt bruge en million. Nej, så vil jeg hellere leve lidt stille i stedet for at flegne ud,” siger han.

Han har også givet børnene et økonomisk tilskud, ligesom han har afbetalt noget gæld, men de fleste af pengene er der endnu, så han stadig har fornemmelsen af at være næsten-millionær.

”Når jeg er nede i byen, så kan jeg stadig blev helt overrasket og tænke ’nåjo, sådan en kan jeg da godt købe’. Men jeg vil nu godt bare have ro på. Jeg er stadig helt nede på jorden, der er ikke noget hovskisnovski der. Man bliver ikke et bedre menneske af at gå og smide om sig med penge,” siger manden, som planlægger at smøre gevinsten ud over hverdagen de næste mange år.

”Jeg vil bare bruge pengene til at kunne forsøde mit liv og hygge mig lidt. Der er helt klart en frihed i det, men der går altså længe, inden man lige vænner sig til det,” konstaterer han.

Mere end 300 heldige danskere bliver hvert år millionærer med Danske Spil.