Rasende kvinde troede ikke sine egne øjne, da hun hjemvendt fra ferie så, hvad naboen havde gjort

Hus og have

13/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

En kvinde er blevet forarget, efter hun opdagede, hvad hendes 'selvoptagede' naboer havde gjort, mens hun var på ferie. Dette usædvanlige hændelsesforløb kastede skygger over hendes planer i efterårsferie, og hun blev virkelig vred over den ubudne invasion af hendes ejendom.

En kvinde havde i lang tid planlagt at rejse i efterårsferie, så hun kunne tilbringe kvalitetstid med sin familie. Hun havde installeret et overvågningskamera, mens hun var væk, for at hun kunne holde nøje øje med deres hus (her var tanken primært på indbrudstyve), mens de var på ferie.

Men så under ferien får hun et telefonopkald fra en anden nabo, der advarede dem om problemer på deres fælles vej. Deres nabo havde nemlig bygget et virkelig grimt skur – og gæt en gang, hvor de havde fået brædderne fra ...

Et forhold, der lugtede af problemer lige fra starten

På Reddit har kvinden delt sine tanker om naboerne, og her udtrykker hun også, at hun fra starten havde sine tvivl om den nabo, der uundgåeligt fulgte med det nye hus:

"Vi har haft problemer med vores nye nabo, lige siden vi købte vores hus. Naboen er en kvinde i 60'erne, og hun bor der sammen med sit barnebarn på cirka 18 år. Lige da vi flyttede ind, besluttede vi os for at introducere os selv og faldt i småsnak med hende. Hun antydede, at de tidligere ejere plejede at bage lækkerier til hende konstant, og hun gav udtryk for, at hun savnede det. På en måde antydede hun, at vi skulle opføre os som dem, fordi hun mente, at hun burde blive behandlet som en prinsesse."

Og tilbage til brædderne og det grimme skur

Sekunder efter kvinden og hendes familie vendte hjem, indså de, at den trælse nabo havde brugt en del af deres hegn, herunder metalstolpen og kædeledningerne, til at bygge et 'nyt' hegn, der skulle matche deres 'nye' skur. Hun sagde: "Disse selvoptagede mennesker gravede en del af vores hegn op for at stjæle det, så de kunne lave et hegn/port til deres have! Dette efterlod store huller på vores parkeringsplads, som min mand næsten faldt i."

Derudover havde naboen også forbundet deres 'nye' hegn til det, der var tilbage af kvindens. Hun ærger sig særligt over, at deres kamera ikke opfangede dem i at fjerne hegnet. Hun og familien ønsker at rejse anklage, men de er usikre på, hvordan de skal gå frem: "Vi kontrollerede vores sælgers erklæring, der fastslog, at de tidligere ejere af vores hus havde sat hegnet op, så vi ved, at det var vores hegn, de tog. Hvordan kan man være så selvoptaget, at man ikke engang kan købe sin egen hegn, men i stedet stjæle sine naboers, når de ikke er hjemme?"

Og dét er et godt spørgsmål, som Mirror desværre ikke bringer et godt svar på i artiklen.