Arbejdsmand ødelægger kvindes bil: Naboen nægter at tale om det

Udland

12/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Der var blevet spildt beton på bilen.

Medmindre du har været meget heldig, er der stor sandsynlighed for, at du er stødt på en støjende eller respektløs nabo.

Det skriver Mirror.

Dem, der brager musik ud af højtalerne i de tidlige morgentimer eller konstant skændes – det kan føles ubarmhjertigt. Engangshændelser er ikke så slemt, men enhver skade på din ejendom vil helt sikkert få dig til at rase.

Det kender naboen ingenting til

En kvinde ryster, efter at hendes nabos bygmester 'spildte beton' på hendes bil - en ubehagelig overraskelse, hun vendte tilbage til efter sin ferie.

For at gøre tingene værre, da hun konfronterede dem om problemet, afviste hendes naboer hendes bekymring. Kvinden sagde, at hun var rystet over deres mangel på almindelig høflighed.

Da den anonyme kvinde valgte at dele sin oplevelse i gruppen Netmums:

"Jeg bankede på og fortalte hende, hvad der var sket. Hendes svar var, at det ikke var hendes skyld. hun holdt ikke øje med arbejdsmanden og jeg måtte være skør. Ingen undskyldning. Vi bad om arbejdsmandens svar, han var på ferie. Hvis jeg havde en undskyldning, ville jeg have været glad for det."

Arbejdsmanden tager ansvaret

Den vrede kvinde forklarede, at hendes køretøj, som havde været i perfekt stand før hændelsen, nu har fire mærker, der skal sprøjtes for at dække over bulerne.

Hun blev efterladt rasende, da hendes nabo hævdede, at hun lavede ballade over ingenting.

Hun sagde: "Da arbejdsmanden kom tilbage for at lave den øverste overflade, viste min mand ham bilen, og han undskyldte. Vi nævnte at det var et kriminelt forhold da han ulovligt var gået ind i vores have, men lod være at gøre mere. Men da vi var ude, kom han ind i haven igen. Vi sagde ingenting, da naboen råbte ad mig den tilskadekomne. Vi behøver ikke besværet"

Skulle som minimum undskylde

Brugere på sociale medier var enige om, at hendes naboer i det mindste skulle have undskyldt over for hende.

En person sagde: "Det er grundlæggende almindelig høflighed. Selvfølgelig skal de undskylde. Selvom de ikke er direkte ansvarlige som sådan, ville enhver med en fnug af anstændighed sige undskyld og hjælpe dig med at kontakte den ansvarlige virksomhed."

En anden person sagde: "Det er ærgerligt. Det lyder ikke, som om der er meget mere, du kan gøre andet end at sagsøge din nabo direkte, hvilket selvfølgelig ville have en negativ effekt på dit forhold. Beklager, at det gik så galt for dig."