Pige mistede håret på grund af sygdom: Så fik hun en helt særlig juleoverraskelse

Generelle nyheder

11/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

De fleste piger gør meget ud ad deres hår og værdsætter det også højt. Derfor er det også en forfærdelig hændelse, der overgår dem, hvis de mister det. Det gjorde Mia, en 4-årig pige, og følte sig ensom og anderledes. Derfor blev hun stærkt glad, da hendes forældre havde gjort ekstra meget ud ad gaven under juletræet. Men historien stopper ikke der.

Blev diagnosticeret som fire-årig

Da Mia var fire år, blev hun diagnosticeret med alopecia areata, der er en type pletskaldethed. Det var ikke let for hende. Heldigvis havde hun en mor tæt på sig, der sørgede for at give hende kærlighed og omsorg.

Til jul ønskede Mia sig en dukke og moderen vidste, at hun stod over for en stor udfordring. Men hun gik ufortrødent ind i en Americal Girl-outlet butik.

Inde i butikken ledte og ledte hun efter en skaldet dukke, men hun fandt kun et have af dukker med den ene hårpragt efter den anden.

Hun spurgte derfor personalet, om det var muligt at skaffe en skaldet dukke. Det sagde de hurtigt ja til.

En glædelig overraskelse

Bailey ventede og ventede på overraskelsen og så en dag fik hun bud fra butikken om, at dukken var ankommet. Moren fortæller om det: "Det var hendes største julegaveønske, og heldigvis kom den gode gamle julemand igennem og fik hende en."

Mia elskede dukken og var lykkelig over at have fået en dukke, der var skaldet og smuk præcis ligesom, hun var.

Dog var hun også en reflekterende 4-årig, og hun spurgte sin mor: "Hvordan kan det være, at dukkerne ikke er udstillet i butikken?" Det havde moren ikke noget ordentlig på.

Græd af glæde

Fire år senere tog moren hende med ind i legetøjsbutikken igen. I mellemtiden havde tiderne skiftet og pludselig så datteren et syn, der fik tårerne frem i hendes øjne: en skaldet dukke var udstillet i butikken. Og det var ikke bare en, men flere steder.

Datteren var enormt glad for at se det. Og de gik straks hen til personalet og fortalte dem, hvor fantastisk det var at se et sådan syn.