Efter 8-årig piges mor døde svarede kun én klassekammerat på hendes fødselsdagsinvitation: Så skete det utrolige

Virale historier

29/04/2023

Foto: TikTok @chloebluffcakes
Foto: TikTok @chloebluffcakes

Skrevet af Rikki Jørgensen

Den 8-årig pige mistede sin mor til kræft i hjernen. I et forsøg på at få den lille piges opmærksomhed rettet ind på noget andet, holdt hendes søster en fødselsdagsfest for hende. Desværre var der kun én, der svarede på invitationen.

Gennem den sidste tid har det været svært at holde fokus på de gode mennesker. Der findes så mange med deres helt egne agendaer, og mennesker der har travlt med sig selv og sine. Heldigvis kan vi engang imellem finde en historie, der genopretter troen på, at der findes en masse gode mennesker derude.

Dette er f.eks. tilfældet med Chloe Sexton. Hun har lagt en video på Tiktok, som er gået viralt. Mere end 10 millioner visninger indtil videre.

Det startede med en idé, hun havde, da hendes søsters fødselsdag nærmede sig.

Deres mor døde

Chloe og Charlottes mor døde for et par måneder siden af ​​kræft i hjernen. Før sin død kæmpede hun mod sygdommen i mere end ti år og hun gennemgik op til fem operationer.

Morens kræftbehandling var dyr, derfor plejede Charlotte, Chloes søster, ikke at fejre sine fødselsdage med fester eller lignende.

Så efter deres mors død, besluttede Chloe at fejre Charlottes søster med en stor fest.

Ingen svarede på invitationerne

Chloe er Charlottes eneste familie. Selv har Chloe en baby, men hun har også fået forældremyndigheden over sin søster. Derfor skulle Charlotte starte i en ny skole, efter deres mor gik bort. Chloe sendte fødselsdagsinvitationer ud til Charlottes nye klassekammerater.

Men alle på nær én af Charlottes klassekammerater ignorerede invitationen. Chloe var ked af det, så hun lavede en TikTok-video for at fortælle, hvordan hun havde det.

Se den nedenfor - derefter skete der noget fantastisk.

Efter TikTok-videoen gik viralt kom der pludselig en masse hjælp til Chloe. Videoen har fået over 10 millioner visninger, og derfor var der også nogen, som gerne ville hjælpe til med at give Charlotte en helt uforglemmelig fødselsdag.

Ifølge Chloe modtog hun mere end et dusin beskeder, hvor der blev tilbudt hjælp til en fest. Der var endda en dame, der tilbød at tage sin hest med til ponyridning, og igen sagde Chloe ja.

Hun sagde ja til alt, hvad folk tilbød hende, hvilket gjorde, at hun kunne holde en stor fest for sin lillesøster. Hun behøvede ikke selv at pynte op, da flere tilbød at komme og hjælpe hende med at sætte det hele op.

Og det blev så til en helt fantastisk fest for Charlotte.

Se den næste video...