På trods af stjernestatus: Paul McCartney og hans kone nyder simpelt liv sammen

Generelle nyheder

26/2/23 | 08:51

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Paul McCartney er en af de meste kendte musikere – og mennesker overhovedet. Derfor kunne han godt lade det stige ham til hovedet, men ved hjælp af sin familie holder han sig jordnær.

Paul McCartneys kone holder ham fokuseret på det væsentligste i livet

Nancy Shevell er født d. 20. november 1959 og er datter af Myron Shevell, der ejer et lastbilsfirma. De er derfor begge millionære, men på trods af det, vil de stadig føre helt afdæmpede liv.

At gå ud på tilfældige caféer lader til at være en af deres yndlingsbeskæftigelser. I december 2022 blev de i hvert fald spottet på Blue Café i Basking Ridge, New Jersey.

Ud af kroppen oplevelse

Barbara, ejeren af caféen, genkendte med det samme den berømte kunde, og hun kunne ikke tro sine egne øjne, da de så den britiske musiker troppe op på deres café. Det var vitterligt et øjeblik, som hun aldrig ville glemme – et helt unikt møde med den levende legende.

Og lige netop den dag bestilte Paul McCartney en take-away æg og ostesandwich til fem dollars, en espresso og en salat. Om mødet sagde Barbara: "Han er virkelig den sødeste fyr nogensinde."

Hun ringede derefter straks til sin mand, en vordende musiker, og fortalte om det skelsættende og enestående møde, hun netop havde været vidne til. Chris, hendes mand, troede straks på, at hun lavede sjov, men gik bagefter barfodet fra huset til caféen for at hilse på sit kæmpe idol.

På caféen delte ham og Paul et helt særligt øjeblik, hvor de talte om musik. Barbara vendte sig så mod Paul og undskyldte for sin mands lidt for store begejstring over det. 

Paul tog sig tid til at snakke med dem og anerkende deres polsk rødder. Faktisk kunne han også selv en smule polsk og takkede dem derfor på sproget. Det overraskede ikke alene parret bag diske, men også alle cafépersonalet blev voldsomt overrasket over denne hændelse.