På trods af formue på 160 millioner dollars: Maryl Streep sørger selv for dagligdagen

Kendte

22/2/23 | 08:55

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Meryl Streep har ikke just fået stjernenykker. Selvom hun har tjent tonsvis af penge på sine film og har råd til at tjenere en masse, så er det stadig vigtig at holde sig jordnær.

Kæmpede brav kamp for success

Meryl Streep flyttede allerede til London som 20-årig. Hun havde hverken råd til mad eller overnatning, og nogle nætter var hun nødsaget til at sove under et træ. Det var mens, hun lå der, at hun så over på London Ritz Hotel og svor, at hun engang ville komme til at overnatte der.

I 80'erne og 90'erne lavede hun en masse skuespil, og hun troede, at hun ikke ville lave film, da hun mente, at hun var for grim. Den tanke blev dog mast til skamme, da det viste sig, at hun var mere en almindelig beregnet til film, og hun blev langsomt, men sikkert, den bedst betalte skuespillerinde i filmbranchen.

Senest købte HBO hendes show "Let them All Talk" for 33 millioner dollars, og Meryl Streep tog efter sigende 5 millioner dollars fra hende.

Men på trods af den massive succes er det vigtigt for hende, at ikke blive for påvirket af det.

Lader ikke success stige hende til hovedet

Måden, hun ikke lader successen stige sig til hovedet, er ved at fokusere på at gøre dagligdagsting. Hun nyder at lave pligter og efter sigende skulle hun være en af de bedste kokke i verden.

Margo Martindale har fablet om hendes lammekoteletter, som var bedre, end nogen hun nogensinde havde smagt.

Men hun laver også andre ting. Hun har en stor familie på 12 personer, som hun elsker at lave morgenmad til. Dette er en af hendes allerstørste glæder og med til at holde hende fast forankret til jorden.

Hun elsker også at shoppe og gør det gerne hver uge, og samtidig holder hun også enormt meget af at stryge sit tøj.