Dramatisk vægttab: Så stolt er Arnold Schwarzenegger af sin søn

Kendte

20/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Arnold Schwarzenegger ene søn har haft et dramatisk vægttab og nu har Arnold selv været i medierne for at rose ham.

Det kontroversielle forhold til sin søn

Arnold Schwarzenegger blev heftigt diskuteret i medierne, da det viste sig, at han havde fået et "hemmeligt" barn med sin husholderske. Og det var først, da sønnen var 13 år, før han lærte, at hans far var The Terminator ham selv.

Han forsøgte ikke at undgå rygterne og var hurtigt til at erkende, at han havde lavet en kæmpe bommert. Til medierne slog han også fast, at han ikke havde brug for tid til at reflektere over det, men vidste med det samme, at han havde gjort noget forkert.

Denne langvarige affære påvirkede Arnold Schwarzenegger markant. Faktisk så voldsomt, at hans forhold til hans daværende kone blev afsluttet på grund af det, og hans forhold til hans søn, Christopher, blev også markant dårligere.

Han var dog hurtig til at søge at reparere sit forhold til sin søn Christopher, selvom det var noget spænding i hans familie. Og nu har de fået genopbygget sit forhold til sønnen med hvem, han uddelte mad til veteraner på veteranernes dag.

På trods af Schwarzeneggers lave profil og Christophers venlige gemyt, har medierne dog ikke været særlig venlig over for Christopher.

Foto: Instagram @schwarzenegger

"Arnold Schwarzeneggers søn er så tyk!"

Særligt ikke, da de lærte, at han havde taget markant på i vægt. Mange af medierne direkte mobbede ham med sin overvægt, der konstant blev sammenlignet med sin noget yngre bror, Joseph, der ligner en yngre udgave af Schwarzenegger – især under hans Terminatordage.

Faren til genmæle

Mange af de negative kommentar var også rettet mod Schwarzenegger, da de mente, at han bar noget af ansvaret for at lære sin søn om at pleje sin krop, så den ikke blev overvægtigt.

Men uanset det store had Christopher modtog fra medierne, udtrykte hans far sin stolthed over sin søns 24-års fødselsdagsindlæg på Instagram, idet han skrev: "Mellem dine boksetimer, dine vægtløftningstimer, dine udspændingstimer, dine cykeltimer og så videre og videre, kan jeg ikke engang følge med dig! Jeg kan ikke med at se, hvad du opnår i år!"

Foto: Instagram @schwarzenegger