Mor til 2 må aflyse familiens jul efter vanvittig regning - sådan kan du hjælpe hende

Generelle nyheder

15/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det var dyrlægeregningen for familiens hund, der endte med at føre til den triste beslutning.

Det er et umuligt dilemma:

Red familiens hund eller hav penge til juleaften for sine to børn.

Ikke desto mindre var det præcis det valg, 29-årige Joely Eaton var nødt til at træffe, efter familiens ældre Staffordshire Bull terrier, Buddy, måtte behandles hos dyrlægen.

Det hele startede i begyndelsen af efteråret, da Buddy blev mere og mere syg. Familien tog ham med til dyrlægen flere gange, og det endte med en tragisk nyhed.

Buddy havde knoglekræft, og det havde særligt ramt hans ene forben.

Dyrlægen var ærlig og forklarede, at behandlingen ville blive meget dyr, og at der ikke var nogen garanti for, at Buddy overhovedet ville overleve.

Men det var reelt aldrig et valg for Joely Eaton.

"Jeg kunne ikke aflive ham, han er som et barn for mig," siger hun ifølge Metro.

Nu er vi nået til december, og Buddy har været igennem et større behandlingsforløb. Heldigvis er han i bedring, og dyrlægen regner med, at han måske kan leve halvandet år endnu.

Men behandlingen af familiens elskede firbenede medlem har fået voldsomme konsekvenser for familier. Dyrlægen underdrev nemlig ikke, da han advarede om, at behandlingen blev dyr.

Derfor står familien nu med en dyrlægeregning på intet mindre end 8317 britiske pund. Det svarer til svimlende 70.000 kroner!

Og det betyder, at familien ikke har råd til at holde en alminelig jul. Derfor har Joely måttet fortælle de to sønner, Ollie på 7 år og Jaeden på 10 år, at julen bliver noget mere stille i år.

"Jeg har fortalt drengene, at julen ikke bliver lige så god som de andre år," fortæller hun, inden hun uddyber situationen, familien står i:

"Jeg er lidt afhængig af alle andre nu, og det føles ulækkert."

I håb om at få hjælp til at dække bare noget af den enorme dyrlægeregning, har familien startet en GoFundMe-indsamling. Det er et koncept, hvor privatpersoner og organisationer laver en indsamling, som private så kan donere småbeløb til via hjemmesiden.

På indsamlingens GoFundMe-side, kan du læse Joelys forklaring og bøn om hjælp.