Politiet får tilsendt billede fra fartkontrol: Synderens forsøg på at undgå straf er hysterisk morsom

Generelle nyheder

27/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Nogen gange skal man hjem - andre gange skal man måske tænke sig om en ekstra gang.

Det er ikke usædvanligt at blive overhalet, det er nok nærmest umuligt ikke at have prøvet - også selvom man kører det man må. Nogle gange føles det bare som om, at de andre bilister kører som om de var en hund, der ikke kunne vente med at komme hjem og grave et kødben op.

For nyligt modtog Midt- og Vestjyllands Politi et billede der umiddelbart må have ført til en lettere undren og et godt grin, da ovenstående netop virkede til at være tilfældet.

Hund på førersædet

En bilist med et relativt løssluppent forhold til fartbegrænsningerne var nemlig blevet knipset af fartkontrollen da vedkommende passerede forbi i al for høj en fart.

Da billedet så ankom hos politiet kan det godt være, at de har kløet sig en gang bag øret eller lettet ben af grin.

Vedkommende, der var blevet taget med for meget fart viste sig nemlig at være menneskets bedste ven, der prøvede at tage straffen for sin ejer. Hunden sad nemlig på førersædet på skødet af sin medbilist.

Planen mislykkedes desværre - for ejeren - og endte sågar med en ekstra udbetaling, da tricket også medførte en bøde for ikke at have frit udsyn som kører af en bil.

Politiet lagde den spøjse, men ulovlige, situation på X, det tidligere Twitter, som en sjov advarsel til andre, der overvejede at lære deres hund det samme trick.