Far reserverer hotel: Da han og sønnen træder ind indser de hans store fejl

Udland

27/08/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Magnus Møller

Duoen fra Canada skulle blive mere end overrasket, da de trådte ind på værelset...

Coles far, som TikTokeren var på farten med i Canada, havde reserveret et værelse på "Kindersley Quality Inn and Suites" i den canadiske by Kindersley til sig selv og sin nu voksne søn.

Det skriver tag24

Ved reservationen havde han ifølge Upworthy - i fuld overensstemmelse med sandheden - angivet, at han ville komme med sit barn.

En fæstning på sengen

At man stadig er ens forældres barn, selv når barnet er over 20, var åbenbart ikke helt klart for hotellets personale.

De gjorde nemlig værelset klar til udlejning som om, at der skulle være et lille barn til stede, uden at Cole og hans far vidste det.

Hvad dette betød, at de først opdagede det, da de stod i rummet:

Der var blevet bygget en hule på Coles seng med et stort batik-tæppe. I hulen fandt TikTokeren ud over en sød teddybjørn også en liste med søde "regler" for det lille fæstningsværk på sengen.

Rengøringsdame melder sig

På papiret blev besøgende for eksempel instrueret om, at de skulle "forsvare deres 'fæstning' for enhver pris" og ikke måtte gå ind i den med sko på.

For Cole og hans far var denne søde ekstra behandling naturligvis en grund til at grine hjerteligt. Derefter kunne de ikke lade være med at tage nogle billeder af deres uforglemmelige oplevelse - herunder også af, hvordan Cole lægger sig i sin farverige hule og smilende holder om teddybjørnen.

Efter at en video, der viser øjeblikket med opdagelsen på hotelværelset, blev viral på TikTok, meldte endda den ansvarlige rengøringsdame sig, som åbenbart stod bag den seje hule.

"Selvfølgelig, Cole! Jeg er glad for, at du kan lide din hule og din teddybjørn. 😂", skriver Sheila Kehrer lykkeligt. Og Cole svarede på hendes kommentar med: "DU ER DEN BEDSTE!"

Hjertevarme

Han skriver selv i sit indlæg: "Kindersley Quality Inn and Suites har overgået sig selv! Det er de sjoveste ting, jeg har set fra et hotelteam på mine rejser!"

Både Cole og hans far nød den uventede og hjertevarmende gestus fra hotellet. Den sjove oplevelse med den specielle hule og de søde regler gav dem begge et mindeværdigt øjeblik, som de ville huske i lang tid fremover.

TikTok-videoen spredte sig hurtigt, og folk begyndte at reagere med smilende emojis, latter og beundrende kommentarer. Mange var enige i, at det var en fantastisk måde for hotellet at skabe en unik og positiv oplevelse for deres gæster.

En meget ærlig reservation

Efter at have delt historien om deres hoteloplevelse og den sjove reaktion fra rengøringsdamen, modtog Cole og hans far yderligere støtte fra både lokale og internationale seere på sociale medier. Deres glæde og latter var smittende og blev delt af mange, der havde brug for en opmuntrende historie.

Det lille øjeblik af uskyldig sjov og venskab mellem en far og hans voksne søn viste sig at have en større effekt, end de nogensinde havde forventet. Det blev et eksempel på, hvordan små handlinger af venlighed og humor kan skabe forbindelser og bringe glæde i en verden, der ofte kan være travl og stressende.

Så, takket være en ærlig reservation og en opmærksom rengøringsdame, fik Cole og hans far en uforglemmelig oplevelse på Kindersley Quality Inn and Suites, der nu ville blive delt som en hjertevarmende historie om familie, sjov og uventede overraskelser.