Aldrig for sent at blive blomsterpige: Se blot denne 86-årige

Generelle nyheder

11/11/2022

Kilde: Facebook @LilyBelleCzartorski
Kilde: Facebook @LilyBelleCzartorski

Skrevet af Emil B.

Da en kvinde planlagde sig bryllup, vidste hun, at det var en helt særlig person, der måtte være blomsterpige i hendes vielse, nemlig hendes mormor. Så hvorfor ønskede hun det?

Det særlige bånd mellem Keely og hendes mormor

Keely havde et helt unikt og tæt forhold på til sin mormor. Til sin kommende partner, Michael Crimando, fortalte hun, at hun snakkede med hende hver eneste dag.

Derfor var det også naturligt, at hun skulle have en betydningsfuld rolle. Men Keely var dog noget tøvende, for var brudepiger ikke kun forbeholdt børn?

Til hendes held hørte hun dog om et andet bryllup, hvor en kvindes bedstemor var brudepige – og det fik hende til at bekræfte sin tanke om, at mormoren skulle være med. Og mormoren? Hun var noget forbløffet, men sagde ja uden at tøve.

Det skulle vise sig at være en god idé.

Den magiske dag

Selvom Keely stjal det meste af showet den dag, måtte hun dele sin opmærksomhed med mormoren.

Særligt da hun gik ned ad kirkegulvet, var det ikke de smukke unge mennesker, folks øjne vendte sig imod. Det var mormoren klædt i en guldkjole med et smaragdtørklæde.

Heldigvis havde Keely ikke spor imod at dele opmærksomheden: "Jeg havde virkelig ikke noget imod, at alle øjne var på hende."

Det vidunderlige bryllup

Og gennem hele brylluppet var Keely lykkelig for at have sin bedstemor med. Hun kaldte det faktisk for den bedste dag i sit liv. Det var altså en drøm, der gik i opfyldelse.

Det var bryllupsfotografen også enig i: "Det var tydelig, hvor stor kærlighed og beundring Keely havde for sin bedstemor. Senere på aftenen lykkedes det endda at hive bedstemoren med ud på dansegulvet! Det var sådan en fantastisk aften!

Dorothy selv var enormt glad for at have været stjernen i showet og var vildt stolt af at kunne give det til Keely.