56-årig bedstemor føder sit eget barnebarn

Udland

06/03/2023

Foto: instagram.com/cambriairene
Foto: instagram.com/cambriairene

Skrevet af Louise S.

De fleste kender følelsen eller i hvert fald forstår følelsen af at blive bedsteforældre. En livsbekræftende og emotionel oplevelse. Og det var det også for Nancy var det ikke direkte ud af kroppen oplevelse. Hun fødte nemlig sin søn og hans kones baby som blot 56-årig.

Graviditetsproblemer satte stopper for familieforøgelse

Det er desværre et større problem, end de fleste går og tror. Aborter, mislykkede graviditeter og kendsgerningen at nogle bare ikke kan få børn. Samme nedtur oplevede Jeff og Cambria Hauck fra Utah, da de efter anden graviditet fik at vide, at Cambria ikke længere kunne føde børn. Parret, der nu havde fået tvillingebørn, stod nu i en situation, der både var præget af lykke over fødslen, men også smerte over det braste håb om endnu en familieforøgelse.

En sorg lagde sig over familien, da de så inderligt ønskede at gøre familien på fire større.

Bedstemor trådte til

Da parret selv erkendte, at de ikke længere kunne få børn naturligt, måtte de ud at undersøge de muligheder, de havde for at få flere børn. Adoption og rugemor var de to valgmuligheder, de blev sat i sigte.

Men da bedstemor Nancy hørte den forfærdelige nyhed, kom hun med et forslag, de færreste havde forventet. Hun ville bære deres barn. Da Nancy var fyldt 56 år, var parret skeptiske om tilbuddet, men Nancy havde fået et klarsyn: "Jeg kunne bare mærke et kald, at jeg skulle bære deres barn."

Kilde: instagram.com/nancyhauck

Gravid efter årtier

Efter at have været til utallige undersøgelser fandt Hauck-familien ud af, at Nancy var i stand til at være rugemor, men dog stadig med en vis risiko for at tabe barnet. Derfor ville familien holde graviditeten hemmelig, indtil Nancy var 6 måneder henne. Men graviditeten forløb uden problemer, og da terminen nærmede sig, var tålmodigheden lille og forventningen stor.

Den 2. november 2022 fødte Nancy, Jeff og Cambrias femte barn, hvilket har bragt en lykkerus over familien. En begivenhed, de selv kalder et mirakel.