Mor i tårer: Parkerede bilen natten over og vendte tilbage til ordene "FLYT"

Udland

05/03/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden har parkeret der i flere år, men nogen må have været meget utilfredse med hendes parkering

En mor og hendes søn blev traumatiserede, efter at vandaler smadrede deres bils ruder og spraymalede ordet "MOVE" (FLYT) på køretøjet i en parkeringskonflikt. Bilens dæk blev også tømt for luft i de tidlige timer mandag den 5. december.

Det skriver Express

Hændelsen fandt sted nær kvindens hjem i Leigh, Wigan, rapporterer Manchester Evening News.

Kvindes bil, der var en Nissan Pixo blev sammen med en Ford Fiesta og en Audi efterladt med beskadigede ruder, dæk, og spraymaling, der siger "FLYT" henover de tre køretøjer i lys gul maling.

Hærværket på de køretøjer, der delvist er parkeret på fortovet, har efterladt moren og hendes børn traumatiserede. Hun hævder, at de var så kede af, at de ikke var i stand til at tage i skole, mens hun blev tvunget til at holde fri fra arbejde for at passe dem.

Meget i overkanten

Hun sagde: "Børnene har grædt hele dagen. De har fundet det meget traumatisk og er forvirrede og undrer sig over, hvorfor min bil er blevet beskadiget. Det er ligesom 'hvorfor?' Vi har ikke gjort noget mod nogen."

Kvinden påpeger, at der bare er tale om en parkering, og at det ikke burde kunne gøre nogen så vrede.

"Det er bare virkelig i overkanten og unødvendigt. De kunne have talt med folk om parkeringen, det er ikke en big deal. En seddel på forruden, kunne have løst problemet. Der er ingen grund til at gøre al den skade. Bilerne er fuldstændig ødelagte. Det bliver ikke billigt at reparere."

Alle tre køretøjer var parkeret i Glover Street, hvor moren efterlader sin bil natten over, fordi der var dobbelte gule streger uden for hendes hjem.

Flere biler i løbet af årene

"Jeg har altid parkeret omme bagved," sagde hun og uddybede:

"Der var masser af plads, da jeg flyttede ind, men det er bygget flere boliger de sidste år. Det er meget hektisk. Der er så mange biler."

"Jeg har været her i fire år, og ingen har rejst det i nogen form eller form. Det er virkelig kommet ud af det blå."

Efter det seneste hærværk frygter hun at blive ramt igen, medmindre hun finder et andet sted at parkere.

"Jeg efterlader bestemt ikke bilen igen, hvor det er blevet gjort," sagde hun. "Hvis jeg får lavet vinduet, kan de kommer tilbage og beskadiger det igen."

Blokeret indkørsel

John Hill, der bor i Glover Street, sagde, at antallet af biler parkeret på villavejen var et vedvarende problem.

"Folk er blevet rigtig sure over mængden af ​​biler, der er parkeret på denne vej," sagde den 36-årige.

"Det er så slemt, at de parkerer foran min indkørsel, så jeg ikke kan komme ud. Nogle gange er der omkring 10 biler her, og ingen kan parkere. Med alle de biler var der noget under opsejling."