3 danskeres liv blev ændret ved fredagens trækning i Eurojackpot

Generelle nyheder

21/01/2023

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

De vandt samlet 13 millioner kroner!

Der var ingen vinder af førstepræmiepuljen i Eurojackpot ved aftenens trækning, så puljen stiger til 505 millioner kroner, som der dystes om allerede på tirsdag.

Der var dog fire vindere af andenpræmiepuljen, hvoraf to dem var danske. To danskere havde derfor sovet under en heldig stjerne, og kunne lørdag morgen slå øjnene op som nybagte mangemillionærer efter hver især at have vundet svimlende 5.780.469 skattefrie kroner.

Den første vinder spillede med over mobilen og er fra Region Syddanmark, og den anden spillede også med online, og er fra Helsingør.

Udover hovedgevinsten havde helsingoraneren en yderligere gevinst på 78 kroner, så vedkommendes samlede gevinst bliver på 5.780.547 kroner.

Tredjepræmie og et opstemt Danske Spil

Udover de to vindere af andenpræmien var der også en heldig, dansk vinder af tredjepræmien. Aftenens tredje vinder spillede med over mobilen og er fra Region Hovedstaden. Vinderen modtager en gevinst på 1.680.177 skattefrie kroner.

"Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil opstemte hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær," siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Eurojackpot, 20. januar

1, 12, 15, 31, 47

Tillægstal Eurojackpot, 20. januar

9, 10

Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks. puljen er 750 mio. kr.

  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

  • Den højeste danske gevinst blev vundet i Blåvand i 2022, hvor en heldig dansker vandt 759.318.630 kr.