Vanvid: Spiller bider sin modstander til VM i Malmø

Generelle nyheder

22/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Charlotte Friis

Det kan være fristende at ty til bissetricks, når man skal stoppe sin modstander. Det tog en amerikansk spiller tilsyneladende alvorligt og valgte at bide sin modstander.

USA mødte Bahrain – og så gik det galt

I mellemrundens kamp mellem USA og Bahrain så en af de amerikanske spillere tilsyneladende rødt – bogstaveligt talt.

I det 40. minut forsøgte Bahrains Husain al-Sayyad at bryde igennem det amerikanske forsvar. Stillingen var på det tidspunkt 21-19 i Bahrains favør.

Poul Skorupa må åbenbart have følt sig magtesløs, for i stedet for at forsøge at stoppe al-Sayyad med lovlige metoder, valgte amerikaneren, der i øvrigt er halvt tysker, at bide sin modstander.

Den synligt oprørte al-Sayyad løb straks hen til dommerne, som han viste sin blodige arm, hvor der også sad et aftryk af et meget fint tandsæt. Dommerne, der i første omgang ikke havde set episoden, valgte derfor at gå ud og se video på episoden.

Her var det tydeligt, at Poul Skorupa var den skyldige, og dommerne valgte derfor at tildele ham først et rødt kort og derefter et blåt kort. Det blå kort bruges i de situationer, hvor forseelsen er så grov, at den også udløser en karantæne.

Poul Skorupa spiller til dagligt for VFL Lübeck-Schwartau i den tyske 2. Bundesliga.

Efterfølgende er bl.a. Twitter flydt over med billeder af episoden, og folk er da heller ikke sene til at tage afstand fra episoden.

Det er ikke første gang, at professionelle sportsgrene stifter bekendtskab med folk, der gerne bider deres modstandere, hvis de føler for det. Herunder er bl.a. fodboldspilleren Luis Suarez kendt for at have gjort det indtil flere gange i sin karriere. Mest kendt er nok episoden fra VM i 2014, hvor Suarez valgte at sætte tænderne i skulderen på midterforsvareren Giorgio Chiellini.

Foto: Ekwall, Twitter