Hotelleder: Derfor bør du ALDRIG bruge hotelshampoo

Forbrug

12/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvinde er gået på TikTok for at opfordre feriegæster til at ikke bruge den gratis shampoo og balsam, hvis den opbevares i en flaske med skruelåg.

"Man ved aldrig, hvad nogen har puttet deri"

At overnatte er normalt interessant, da det jo betyder, at du er på en velfortjent ferie. Tiden står derfor på afslapning, sightseeing og masser af god mad og vin. Dog ved du aldrig, hvem der har boet på værelset før, og det kan føre uheldige ting med sig. Og nu deler en hoteldirektør sin viden om, hvad du derfor skal passe på.

Det skriver The Mirror.

TikTok-brugeren @Mellly_creations siger, at hun aldrig ville bruge shampooen og balsamen på værelset, hvis den opbevares i en flaske med skruetop: "Jeg har set Nair (hårfjerningscreme) og gud ved hvad der ellers er derinde."

Hun vil dog gerne bruge de medfølgende produkter, hvis de kommer i en dispenser med et låst låg, vel vidende at andre gæster ikke ville være i stand til at gøre noget med indholdet deri. 

Men shampooflasken er ikke det eneste. Der er også en anden gratis genstand, hun vil undgå: kaffemaskinen: "Jeg har set mange andre ting end vand blive brygget," og hun tilføjede: "selvom en husholderske måske skyller det ud eller vasker ydersiden, bliver røret inde i maskinen aldrig renset."

Forfærdede kommentarer til klippet

I en kommentar til hendes video, der er blevet set mere end to millioner gange, sagde en bruger: "Åh gud, jeg er virkelige så uskyldig – jeg ville aldrig have troet noget af det ville ske."

En anden bruger tilføjede: "Ny frygt låst op."

En tredje bruger sagde: "Som tidligere husholdningschef hos Disney bruger jeg heller aldrig glaskopper på værelserne. Søg også straks efter væglus, før du sætter dig ind."

Og nndnu en bruger tilføjede: "Jo ældre jeg bliver, jo mere hader jeg at bo på hoteller."