Mand fundet død i vejkant: Kan du hjælpe politiet?

112

02/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Ordensmagten vil blandt andet gerne høre fra vidner til mistænkelig adfærd i et bestemt tidsrum.

En mand er fredag formiddag blevet fundet livløs i vejkanten i Allingåbro.

Østjyllands Politi mistænker, at der muligvis kan ligge et kriminelt forhold bag hans død, og politiet efterlyser i den forbindelse vidner, der måtte have informationer med relevans for sagen.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Fredag formiddag kl. 10.05 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand i vejkanten på Nordkystvejen i Allingåbro.

Flere patruljer og en ambulance blev sendt til stedet, hvor den pågældende person kort tid efter blev erklæret død af en læge.

Østjyllands Politi iværksatte straks en intensiv efterforskning med henblik på at finde ud af, hvad der har ledt til den pågældende mands død. Den efterforskning er stadig i fuld gang.

Ved du noget?

I den forbindelse efterlyser politiet vidner, der i perioden fra torsdag aften kl. 22.00 til fredag kl. 10.00, har observeret usædvanlig adfærd eller mistænkelige køretøjer i området ved Nordkystvejen i Allingåbro omkring krydset ved Mamrelundsvej. 

Identiteten på den afdøde er kendt af politiet, og de pårørende er underrettet.

Nordkystvejen i Allingåbro har i løbet af fredagen været spærret i begge retninger i flere timer, mens politiet har arbejdet på stedet. Nordkystvejen er nu åben igen i begge retninger. 

Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.

Hvis man har været i det berørte område i ovenstående periode, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.