Brutalt slagsmål i Århus med både stik- og slagvåben

112

13/04/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Østjyllands Politi fik tirsdag aften en anmeldelse om, at 10-15 personer var oppe at slås på en p-plads på Lenesvej i Brabrand. Nogle af de involverede var bevæbnet med forskellige stik- og slagvåben. Det skriver politiet i døgnrapporten.

Flere patruljer var hurtigt på stedet, men på det tidspunkt var slagsmålet slut. Området blev afspærret, mens politiet søgte for spor, og på stedet fandt betjentene to knive. 

Fire personer, som befandt sig i nærheden af gerningsstedet, blev anholdt, mens politiet afklarede, om de havde været involveret i slagsmålet. Den ene, en 19-årig mand, kunne politiet genkende fra videoovervågning af slagsmålet – han blev sigtet for forsøg på grov vold ved at have slået ud efter flere personer med et koben.

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at finde frem til flere gerningsmænd. Den foreløbige efterforskning peger på, at årsagen til slagsmålet skyldes nogle stridigheder mellem nogle enkelte personer. Der ikke noget, der tyder på, at episoden er banderelateret.