22-årig mand blev halshugget af helikopter, da han ville tage en selfie

112

05/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En 22-årig mand døde, mens han var på ferie i Grækenland. Det skrækkelige uheld skete i forbindelse med, at manden ville tage en selfie.

Det var en en turist fra Storbritannien, der på uhyggelig vis døde under en ferie i Grækenland. Han var på vej tilbage med en helikopter fra en tur til øen Mykonos. Det rapporterer Greek Reporter.

Den 22-årige mand var på ferie sammen med sine forældre, der fløj med en anden helikopter.

Da helikopteren landede steg den 22-årige mand af helikopteren inden propellerne stoppede med at rotere. Han fløj sammen med tre af sine venner i helikopteren, der var lejet privat.

Efter at have forladt helikopteren, vendte briten sig om og holdt telefonen i hånden, fortæller øjenvidnerne. Han ville sikkert have et billede af sig selv og helikopteren.

Inden han fik billedet taget, ramte et rotorblad ham, der havde en hastighed på 500 omgang per sekund. Det dræbte den 22-årige øjeblikkeligt.

En af den afdødes venner fortalte politiet, at der ikke var blevet givet nogle instruktioner i forhold til at forlade helikopteren.

Ifølge græsk politi er årsagen til ulykken ved at blive undersøgt. Det er stadig uklart, hvorfor det skete eller fik lov til at ske, når rotorblade udgør en så åbenbar fare.

Piloten på den anden maskine blev straks informeret om, hvad der var sket. Herefter ændrede han landingsstedet for at skåne familien for et grusomt syn.

"Der var ingen chancer for, at han ville overleve. Hans død var øjeblikkelig," oplyste en af ​​de græske politifolk.