Vil fylde benzin på sin Tesla: Men er det overhovedet sandt?

Virale historier

29/10/2023

Foto: TikTok @a.andreshdz
Foto: TikTok @a.andreshdz

Skrevet af Emil B.

Dette er det besynderlige øjeblik, hvor en Tesla-ejer tilsyneladende forsøger at fylde sin elektriske bil med benzin i stedet for at tilslutte den til opladning.

Optagelserne ser ud til at vise en kvinde gentagne gange forsøge at fylde elbilen med diesel. Hun kigger nær hjulene og åbner det elektriske ladepunkt - uden held.

En forundret tilskuer forsøger gentagne gange at advare føreren, men kvinden virkede fast besluttet på at fylde sin bil.

Han siger til hende: "Dette er en Tesla."

Kvinden svarer utroligt: "Er det en diesel?"

Overrasket siger han: "Nej, nej, nej, nej. Åbn bagagerummet."

Efter at have lokaliseret ladestikket og adapteren i bilens bagagerum, ser det stadig ud til, at kvinderne vifter med pumpen for at forsøge at fylde bilen op, inden hun spørger: "Er dette en tilslutning til benzinen?"

Trods tilskuerens forsøg på at hjælpe, ser det ud til, at kvinderne prøver en sidste gang at fylde elbilen med diesel: "Oh, de tror, de har fundet et sted," siger manden ironisk.

Kommentatorer i chok

Optagelsen har inspireret chokerede reaktioner fra seerne.

En bruger siger: "Lad dem bare gøre det, de fortjener ikke din hjælp."

"Det kan ikke være rigtigt," indvendte en anden seer.

Ikke den eneste gang Tesla har været hovedperson

Også en anden Tesla har været i medierne for nylig. På et billede, der blev delt på sociale medier, uploadede en lokale person fra Richmond et snapshot af en sorte Tesla, der blokerede adgangen til hans ejendom: "Jeg forstår, at nogle mennesker har svært ved at læse, men jeg troede altid, at skiltene på min port var ret klare og nemme at forstå," og han fortsatte: "Desværre har nogen placeret deres 'miljøvenlige' batteri-tingest på tværs af min port, så jeg ikke har adgang til ejendommen. Kan nogen genkende, hvem batteriet tilhører? Jeg håber, ejeren vil flytte det, inden det bliver taget af trafikmyndighederne. Tak."

Han tog derfor sagen i egen hånd. Han efterlod en note på Teslaens forrude, hvor han høfligt bad om, at bilen ikke skulle parkeres på stedet igen, og tilføjede at han havde nummerpladens registreringsnummer: "Jeg har registreringsnummeret. Jeg håber, det var en enkeltstående episode. Hvis ikke, vil det næste gang blive håndteret på polsk måde."

Kilde: TheSun.

Foto: Richmond local