Sådan får du funktionerne fra en Tesla i din bil

Forbrug

23/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Noget af det smarte ved Teslaen er dens CarPlay funktion.

En mand har afsløret, hvordan næsten enhver bil kan modificeres til at føles mere som en Tesla med én overkommelig enhed.

@CarPlayPro poster regelmæssigt korte videoer på deres TikTok-side, der viser fordelene ved at bruge en plug-in berøringsskærm, der kan oprette forbindelse til en smartphone.

I en af ​​videoerne forklarede @CarPlayPro, at touchskærmen nemt kan sættes op i enhver bil, der har Bluetooth og kan oprette forbindelse til en iPhone via Apple CarPlay.

De sagde: "Så, det her er Car Play Pro, den tilsluttes gennem din cigaretport, du sætter den på instrumentbrættet, og der har du CarPlay.

"Det fungerer med enhver bil via Bluetooth, og det er sådan, du får CarPlay uden at bryde penge."

Få bakkamera med

I videoen monterer @CarPlayPro berøringsskærmen på instrumentbrættet på en gammel bil som en satellitnavigator og sætter den i 12-volts-stikket i midterkonsollen.

Enheden forbindes til bilen via Bluetooth, som kan indbygges i bilen eller tilføjes via en adapter, for at kunne bruge højttalerne.

I et andet indlæg afslørede han også, at et bakkamera også kan installeres i bilen og bruges sammen med enheden.

Fungerer håndfrit

Apple CarPlay blev først lanceret i 2014 og er en lovlig måde for chauffører at få adgang til nogle af deres smartphones funktioner på farten.

Ved at bruge Infotainment-berøringsskærmen kan chauffører og passagerer foretage opkald, bruge en række forskellige satellitnavigationssystemer og lytte til musik og podcasts.

Apple CarPlay bruger også i vid udstrækning Siri, hvilket giver chauffører mulighed for at tale til enheden og mindsker risikoen for, at de bliver distraheret ved rattet.