Læser kærestens notesbog om sexoplevelser: Det skulle han aldrig have gjort

Virale historier

11/06/2023

Foto: Pexels @cottonbro studio
Foto: Pexels @cottonbro studio

Skrevet af Katrine Lykke

Et ungt par endte forleden i et kæmpe skænderi, efter at kæresten fandt ud af, at hun havde ført en detaljeret logbog over alle de gange, de havde haft sex sammen.

Når du er i et forhold, skal der være tillid. Men selvom I deler det meste med hinanden, er der visse aspekter, som du måske vil holde privat.

Denne svære balancegang endte forleden ud i et større skænderi mellem en 20-årig kvinde og hendes 19-årige kæreste. Han havde nemlig ved et uheld set hendes notesbog, hvori hun holdt et meget detaljeret regnskab over deres sexliv. Den unge kvinde er nu vred over, at han læste i notesbogen uden at få lov.

Nægter at diskutere sagen yderligere

Manden søgte derfor hjælp på Reddit. Her spurgte han andre brugere til råds om, hvordan man løser problemet.

"Jeg fandt for nyligt ud af, at min kæreste fører en detaljeret logbog over vores sexliv. Jeg ledte efter noget på hendes skrivebord, og der lå en åben lille notesbog med datoerne for de gange, vi har haft sex, stillingerne og den tid samlejet varede,” forklarer den anonyme mand i et indlæg på Reddit.

"Først troede jeg, at jeg havde misforstået, det hun havde skrevet, så jeg spurgte hende, og hun blev fornærmet over, at jeg har læst i hendes private ting.”

Kæresten er frustreret, da han ikke mener, at han snagede i hendes ting, da notesbogen jo lå åben og frit fremme.

”Hun antog, at jeg havde ondsindede hensigter og nægter at diskutere sagen yderligere. Hvordan får jeg hende til at kommunikere med mig?" afslutter den frustrerede mand sit indlæg.

"En sex-logbog er normalt"

Mange brugere kom med nyttige forslag og forståelse. De fleste mente, at han skulle undskylde over for hende, men mange forstod også, at han havde brug for en forklaring.

En række brugere forsikrede den unge fyr om, at det er ganske normalt at føre en logbog over ens sexliv: "Nogle mennesker kan bare lide data om alle slags ting, inklusive sex," kommenterede en bruger, mens en gruppe beskrev sex-regnskabet som ”grænsende til uhyggeligt.”

Hvad synes du?