Da kæresten var utro, gik hun amok: Hævnen var vanvittig og hylende morsom

Virale historier

28/5/23 | 05:12

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En ung kvinde opdagede, at kæresten skrev med andre sild, så hun sørgede for, at han fik alt godt for havet i soveværelset

Flere mennesker er måske vant til at søge hævn, har en kvinde taget et skridt videre efter at have indrømmet, at hun gik agurk efter at have opdaget, at hendes kæreste havde været utro.

Carrie Anne indrømmede på den populære videostreamingtjeneste TikTok, at hendes hævn omfattede en oprørende stank, efter at hun opdagede, at hendes partner sendte beskeder til 'alle' piger, mens hun arbejdede hjemmefra.

Carrie - der poster under konto @carrieanneburke6 - indrømmede i en video, som har fået over 1,1 millioner visninger, at hun tog sagen i egen hånd efter at have fundet ud af den beskidte hemmelighed, det skriver Mirror.

En lille reje

"Når han er utro, sætter du rejer i hans gardinstang," forklarede hun i sin video.

Carries videoklip, som er steget med visninger online, dokumenterede, at hun trak sin partners gardinstænger fra hinanden og fyldte dem med rejer.

Hendes intentioner var at efterlade rejerne der længe nok, så de ville skabe en overvældende stank. Hendes hævn stoppede dog ikke der.

Siden videoen blæste op til internetstjernestatus, delte TikToker en ekstra video, der forklarer baggrunden for, hvad der udløste hendes comeback.

Hun forklarede: "Mens han arbejdede ude, sendte han beskeder til hver tøs, og hans telefon var forbundet til hans iPad, som jeg havde set, da han havde efterladt den derhjemme."

"Jeg tænkte, 'f*** det her, jeg fortjener bedre end det'... så jeg blev lidt gal."

Det var bare begyndelsen

"Jeg puttede ikke bare rejer i hans gardinstænger. Hans job er et mudret arbejde, så når han kommer ind, går han som regel i bad, så jeg tømte al sæben ud.

"Jeg puttede også Deep Heat i hans roll-on deodorant, og vi forede også bunden af hans boxere med den. Jeg skar enderne af hans sokker af, vi tog hvert batteri ud af hver fjernbetjening.

"Jeg skulle p*** i hans kedel, men han har en søn, så det kunne jeg ikke gøre. Og selvfølgelig satte vi rejer i hans gardinstænger. Hans mor endte med at skrubbe hans soveværelse i flere måneder."

Siden hun detaljerede den omfattende liste over comebacks med TikTok-brugere online, har kvindens video fået tusindvis af svar - hvor flere mennesker flygtede til kommentarfeltet for at dele deres egen smålige hævn.

En person skrev: "Min pige!! Jeg satte også rejer i hullerne i radiatoren og satte varmen på, så han kom hjem. Du er en pige efter mit eget hjerte hahah."

I mellemtiden sagde en anden: "Jeg brugte min eks' tandbørste som toiletbørste og sørgede for, at jeg kom lige i kanten og alt muligt og gav ham det tilbage."