Tina blev genoplivet 6 gange: Da hun vågnede skrev hun et enkelt ord og pegede mod himlen

Virale historier

01/01/2024

Foto: Screenshot, @@700club / TikTok
Foto: Screenshot, @@700club / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

En kvinde, der var død i 27 minutter, har berettet om sin oplevelse af at være i en tilstand af klinisk død.

Tina Hines fra Arizona fik et hjertestop efter at have faldet i indkørslen til sit hus i februar 2018. Hendes mand Brian forsøgte at genoplive hende ved hjælp af hjertemassage.

Da paramedicinere ankom til ulykkesstedet, blev Tina genoplivet. Det blev hun også flere gange på vej til hospitalet.

Da hun ankom til hospitalet, genoplivede lægerne hende for sjette gang.

Tina fortæller, at selvom hun oplevede fysisk lidelse under genoplivningerne, var hun ikke bange for noget. Hun beskriver, hvordan hun følte en utrolig fred og ro og at hun så Jesus stå med åbne arme, mens en lysstråle var lige bag ham.

Da hun vågnede fra sin koma, skrev hun "sandhed" på en seddel og pegede mod himlen.

Død i 27 minutter

Hendes vitale tegn vendte tilbage til det normale blot en dag senere, hvilket forvirrede lægerne, der tidligere havde sagt, at hun muligvis havde fået hjerneskade på grund af de 27 minutters kliniske død.

Nærdødsoplevelser er et fænomen, der opstår under ekstreme omstændigheder, hvor normal sanseopfattelse ikke gælder, såsom traumer, ophør af hjerneaktivitet, pludseligt hjertestop eller dyb anæstesi.

Selvom oplevelserne kan variere, har de ofte fælles elementer, såsom følelsen af ro og fred og manglen på smerte og frygt. Mange mennesker oplever også en ud-af-kroppen-oplevelse, hvor de svæver over deres egen krop, og deres sind arbejder hurtigere og klarere end normalt.

Eksempler på andre mennesker, der har oplevet nærdødsoplevelser, inkluderer Lynda Cramer, der hævder at have tilbragt 14 minutter som klinisk død i 2014 og oplevede en enorm bjergkæde, der var 30.000 gange højere end Mount Everest.

På den anden side hævder Bill Wiese, der var død i 23 minutter i 1998, at han befandt sig i helvedes dyb, hvor han så en bunke brændende kroppe stablet op i en stor grube.