"Tillykke I skal have en ..." - svaret får moren til at gå grassat

Virale historier

28/05/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

De fleste vordende forældre ønsker bare, at deres baby kommer ud sund og rask. Andre har et helt andet syn på sagen.

Ventende forældre vil ofte hævde, at de ikke har et foretrukket køn til deres ufødte barn – så længe deres lille er rask, er det alt, der betyder noget.

Nogle mennesker kan dog genert indrømme, at de har en præference for, om de slet ønsker en dreng eller en pige.

Ude af stand til at skjule sine følelser, var en gravid kvinde synligt ked af det til sit ufødte barns gender reveal efter hun fandt ud af, at hun var gravid med endnu en pige.

Videoen blev delt på populære videostreaming TikTok af brugeren @aintyoukyb - som kan prale af mere end 1.500 følgere - og siden har overgået 690.000 visninger til dato.

Den gravide kvinde blev dokumenteret i at "ødelægge" sin egen fest, da hun længtes efter annonceringen af en lille dreng - men var skuffet over resultatet.

Kvinden reagerede i frustration og blev taget i at rive dekorationer ned, før hun stormede af sted uden for gæsternes syn forbindelse med afsløringen.

TikTok-brugeren skrev under opslaget til den virale video: "Jamen, jeg er stadig i chok."

"POV: Når du ødelægger dit køn, afslører du, fordi du ikke ville have en pige til," forklarede personen.

Efter videoens upload har TikTok indsamlet over 10.700 svar fra seere, som smuttede ned til kommentarsektionen for at diskutere den forbløffende video.

"Det er vildt," skrev en person.

En anden tilføjede: "JEG SKRIGER."

I forbindelse med kvindens sorg, tog en anden bruger til sig kommentarerne og skrev: "Jeg føler den smerte. Jeg havde seks piger, fik aldrig en dreng."

På den anden side forsikrede en anden kvinden om, at hun skulle være glad, da hun skrev: "Jeg har (4) piger søde, og jeg ville ikke ændre det for noget i denne verden GIRL MOMS ROCK det er så SJOVT."